Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак VertheStretch Размери 80x200 :
425,00 лв.

Топ матраци Verthora, предлагани в eMatraci.bg

Производители Verthora, произвеждат не само матраци и възглавници с грижа за здравето на потребителите, но и топ матраци, съдадени по индивидуален проект и дизайн. Ергономичната колекция на производителите предлага здравословни продукти за сън, които чрез иновативна технология се бори срещу различни заболявания (сколиоза, гръбначно изкривяване, недоспиване, дискова херния и други). Технологията, която е заложена в продуктите ги прави подходящи за използване дори и от деца, и бременни жени. Топ матраци Verthora са продукт, който не само ще облекчи болката и натрупаното напрежение, но и ще осигури по-чиста среда за сън.

Топ матраци Verthora

Топ матраци Verthora - материали, разновидности и качество

Всеки един топ матрак предлаган под бранда Verthora, разполага със специфични характеристики, които ще подобрят комфорта ви. Материалите с които се изработват, топ матраци Verthora са от висок клас, хипоалергични и предлагат неописуемо удобство. Traction системата с която разполагат, представлява оребрен слой пяна, разполагащ с движещи се ребра. Движението им е в две посоки - от кръста към краката и от кръста към главата. Това движение осигурява разпъване на гръбначния стълб и поддържане на правилна позиция. Полиуретана заложен в тях, е хипоалергичен и предлага здравословна среда за сън. Продуктите разполагат с висококачествени дамаски, които не предизвикват алергия и раздразнения по кожата. Топ матраците са лесен начин да подобрите комфорта на стария и вече нр толкова удобен матрак, лесни са за транспортиране и съхраняване.

Топ матраци Verthora - предимства

Поръчка на топ матрак Verthora с безплатна доставка

При поръчка на топ матрак Verthora или друг продукт от eMatraci.bg, освен достъпни цени и ежемесечни намаления, ние ви предлагаме безплатна доставка, извършваща се в цялата страна и градовете Русе, Монтана, Варна, Бургас, Добрич, Велико Търново и други. Топ матраци Verthora се предлагат в разнообразие от стандартни и нестандартни размери - 82/190, 90/200, 120/200, 140/200, 160/200 и 180/200 см. Ако размера ви не присъства в таблицата със стандартни размери, то тогава е необходимо да се свържете с нас, за да ви информираме за цена. За ваше улеснение може да направите своята поръчка на телефон 0882910179 или на имейл: office@ematraci.bg. Освен, че ще приемем вашата поръчка, ние от eMatraci.bg ще ви насочим към идеалният за вас продукт, за да се насладите на пълноценна почивка.