Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак Vitalcare Размери 82x190 :
209,00 лв. 188,10 лв.

Топ матраци Isleep - eMatraci.bg

Топ матраците са продукти необходими за коригиране на неравности по матраците и подобравяне на комфорта без да е необходимо да сменяте матрака си. Топ матраци ISLEEP са италиански производители, предлагащи само продукти от висок клас и предоставящи неописуемо удобство и каращи потребителите са се събуждат с усмивка. Те са предпочитани от потребители държащи на качествените продукти, които предоставят здравословна среда за сън. Продуктите им се предлагат в разнообразие от височини, материали и степени на усещане, доставят се навити на руло и гарантират максимално подобряване на усещането.

Топ матраци ISLEEP

Какви са предимствата на топ матрак ISLEEP?

Всички топ матраци ISLEEP са изградени с основа от мемори пяна, предраполагаща тялото и всички мускули към отпускане, предпазва тялото от схващания. Един от предпочитаните топ матраци ISLEEP е Smart Topper Aloe, който възприема формите на тялото и се адаптира спрямо него. Моделът е лесен за пренасяне и е с височина от 3 см, което позволява да бъде навиван на руло и съхраняван по този начин. Моделът позволява пренасянето му и използване както у дома, така и на къмпинг или друго място. Текстилът на топ матрака е обогатен специално с Алое Вера, предотвратява появата на алергии по кожата и прави текстила приятен на допир. Топ матраците на ISLEEP имат добавени ластици в 4-те краищата, което позволява лесното му закрепване към матрака. Друг топ матрак предлагащ се под бранда ISLEEP е VitalCare. Този топ матрак се различава с материалите, които са заложени в него. Освен мемори пяна топ матрака съдържа висококачествена HR пяна, която носи допълнително мекота, спомага за правилното разпределение на тежестта, предлага оптимално удобство и подпомага тялото да намери най-удобната позиция.

Топ матраци isleep с безплатна доставка

Специалното при Топ матрак VitalCare е дамаската, която е обогатена с витамини, грижещи се за пълноценната почивка и здравето ни. Предимствата на Топ матраци ISLEEP е, че могат да се използват за подобряване на комфорта не само на матрака, но и на дивана.

Размери в които се среща топ матрак ISLEEP

Ако сте решени да заложите на топ матрак ISEEP не се притеснявайте, той определено ще оправдае напълно очакванията ви. Размерите които ще откриете при топ матрак ISLEEP са както единичен в следните стандарти - 82/190, 90/190, 90/200, 114/190, 120/200, но също така се предлагат и в двойни размери 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 164/200, 180/200. Всеки закупен топ матрак ISLEEP се доставя безплатно без допълнителни разходи до градовете Айтос, Бургас, София, Варна, Благоевград, Монтана, Русе и по-малките населени места в цялата страна. Доставката е в срок от 2 - 3 работни дни при наличност на продукта.