Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топер Memory Размери 72x190 :
175,00 лв.

Защо да изберем топ матрак с мемори пяна?

Ако целта ви е да подобрите комфорта си по време на сън, но не разполагате с нужните средства, за да смените матрака, точният за вас продукт е топ матрак. Поставен върху стар или нов, но неудобен матрак, подобрява значително усещането за комфорт. Поради голямото търсене на този тип продукт, на пазара вече има топ матраци с различни материали, които предоставят и различно усещане за твърдост. Обикновено са високи между 5 и 7 см. Топ матраци с мемори пяна се препоръчват за хората, които желаят да постигнат по-меко усещане на матрака си. Мемори пяната е материал, който има свойството да се нагажда спрямо извивките на тялото, да възприема формите му и да разпределя тежестта му равномерно, така че да не се създава напрежение в мускулатурата. Сънят става по-спокоен, без излишен дискомфорт.

Топ матраци с мемори пяна

Топ матраци мемори пяна - видове

Когато избирате топ матрак от мемори пяна, е добре да обърнете индивидуално внимание на всеки отделен продукт и какви предимства има той. Някои от моделите топ матраци от мемори пяна са с цип на калъфа, други не разполагат с такъв. Преценете дали това е важно във вашия случай. За някои от потребителите това е от значение, понеже със сигурност е доста по-удобно да имате възможност за сваляне на калъфа, за да го почистите. Сваляемите калъфи на топ матраците лесно се изпират в домашни условия. Ако пък топерът не е със сваляем калъф, имате вариант да си осигурите чиста среда за сън като закупите допълнително протектор за матрак и го поставите отгоре. Така вашият топ матрак с мемори пяна ще се запази по-дълго време в добър вид, без излишни зацапвания.
В зависимост от ядрото си, топ матраците с мемори пяна могат да бъдат както изцяло с този материал, така и в комбинация с друг - високоеластична пяна, полиуретанова пяна, профилирана пяна и други. Когато цялото ядро е от мемори пяна, топ матракът е по-мек като усещане. Ако, обаче, не искате да е прекалено мек, на пазара се предлагат и много модели, които са в комбинация с мемори пяна. При този тип топ матраци често двете им страни са с различно усещане.

Топ матраци с мемори пяна

Топ матраци с мемори пяна на ниски цени

Благодарение на промоциите, които се обявяват ежемесечно в онлайн магазинът ни Ematraci.bg, може да закупите висококачествени топ матраци с мемори пяна на изключително добри цени. Предлагаме богата гама от продукти с различни характеристики, които биха задоволили всяко едно изискване на клиента - топ матраци с мемори пяна ТЕД, Mattro и други. Ще ги откриете както в стандартни размери 82/190, 90/200, 120/190, топ матраци от мемори пяна 160/200, 180/200, така и в размери по ваше желание. Нужно е само да се свържете с консултантите ни, за да ви насочат към модели, които са подходящи за вас. Друго предимство на магазина ни е, че поръчаните продукти ще получите с безплатна доставка. Това важи за цялата страна, както за големите градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Русе, Шумен и други, така дори и за най-малките населени места. Подобрете качеството на съня си като заложите на качествен топ матрак с мемори пяна.