Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак Green Life Размери 82x190 :
582,42 лв. 203,85 лв.
Топ матрак Лавандула Виско Размери 72x190 :
302,40 лв. 120,96 лв.
Топ матрак Алое Мемори Размери 72x190 :
367,98 лв. 147,19 лв.
Топ матрак Алое Виско Размери 72x190 :
307,05 лв. 122,82 лв.
Топ матрак Алое Полифлекс Размери 72x190 :
235,77 лв. 94,31 лв.

Топ матраци с високоеластична пяна


Топ матраците все по-често намират място във всеки дом или хотел.
В разнообразието от продукти за сън на всеки един производител ще откриете топ матраци изградени от различни пяни с различни плътности, но също така и с различни дамаски и калъфи. Едни от най-често търсените топ матраци са именно топ матраци с високоеластична пяна. 

Топ матраци с високоеластична пяна

Високоеластичната пяна е един от най-благоприятните материали, използван за направата на топ матраци. Този вид пяна е с високо ниво на еластичност. Това прави топ матраците изключително удобни. Високоеластичната пяна е изработена с отворена структура, която осигурява по-голямо навлизане на въздух в ядрото на топ матрака, което осигурява чиста и благоприятна среда за сън. Благодарение на тази структура се предотвратява появата на бактерии и акарии, като спокойно може да се наслаждавате на здравословна среда за сън.

Предимства на високоеластичната пяна

Топ матраците с високоеластична пяна помагат на тялото да намери най-удобната за него поза, като в същото време поддържа цялото тяло в изправена позиция, без да позволява пропадане на тялото вследствие на което могат да се появят болки и схващания на мускулите. Ние ви предлагаме разнообразие от топ матраци с високоеластична пяна на различни водещи марки, като производители Mattro, ТЕД, Парадайс, Нани, Magniflex, Isleep и много други.

Предимства на високоеластичната пяна

Безплатна доставка на топ матраци с високоеластична пяна

Ние от Ematraci.bg се стремим да осигурим на клиентите си модели топ матраци, изградени с качествени материали на ниски цени. За пълното ви удобство ще доставим закупения от вас продукт напълно безплатно. Доставяме както до градовете Варна, Бургас, София, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Шумен, Ловеч, Мездра, така и до по-малките населени места.