Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топер Bamboo Размери 72x190 :
115,00 лв.
Топер Memory Размери 72x190 :
175,00 лв.

Топ матраци Парадайс, които предлагаме от eMatraci.bg

Парадайс са доказал се на пазара производител на комфортни и здравословни продукти за съня, включващи и топ матраци, с които да постигнете максимум удобство по време на почивка и сън. Моделите им са приложими както за употреба върху вече неудобни матраци, така и за разтегателни дивани, къмпинги, хотели и къщи за гости. Понякога не е нужно да купувате нов матрак, а само с топер да решите проблемите си със съня. Топ матрак Парадайс 6 см или 5 см е достатъчен, за да повиши удобството ви.

Разновидности топ матраци Парадайс

Топ матраци Paradise

3 модела топ матраци Парадайс ще срещнете при нас в eMatraci.bg, с три различни по вид материала. Според личните си изисквания може да изберете точният за вас. Това може да стане и с наша помощ, ако се свържете с нас на тел. 0882910179.
Топ матрак Парадайс с мемори пяна е модел Топер Memory. По-мек като усещане, апаптиращ се по анатомичните извивки на тялото. С цип на калъфа и висококачествена дамаска. Ако не издържате на висока температура през нощта и изпитвате дискомфорт, подходящ за вас е топ матрак Paradise CoolSense Memory Gel. Иновативното му ядро с Memory Gel пяна има охлаждащо въздействие и не задържа поетата от тялото температура. Дори текстилът на дамаската е с такъв ефект, за да може да се насладите на спокоен сън, без изпотяване. 

Топ матраци Paradise - материали

Ако не сте почитатели на топ матраци Парадайс с мемори пяна, за вас е подходящ модел Bamboo. С ядро от профилирана еластична пяна и дамаска с бамбукови влакна, които имат антибактериални свойства и способност да абсорбират влагата. Специфично при този модел е че има масажиращ ефект върху тялото, благодарение на профилираната му зона.

В какви размери се срещат топ матраци Парадайс?

Топ матраци Paradise ще откриете във всички стандартно предлагани размери, като най-често срещани единични са 82/190, 90/200, 114/190 и 120/190, от двойните такива са 140/200, 160/200, 144/190, 164/190, 180/200 и други. Измерете точно размерът на матрака си или площта за сън на дивана, за да не се получава разминаване между топ матрака и основният матрак.

Топ матраци Paradise - доставка

Как се доставят топ матраци Парадайс?

Предлаганите от нас топ матраци Paradise ще получите на руло, отлично опаковани и в компактно състояние, за да са лесни за транспортиране. Доставката до ваш адрес е безплатна, като единствено ви остава да заплатите стойността на закупения топ матрак Paradise. Около 2-3 работни дни отнема да се достави наличен продукт, и малко повече време, ако не е наличен и следва да се изработи. Във всички по-големи градове доставки се извършват всеки работен ден (Пловдив, София, Бургас, Русе, Варна, Хасково, Ямбол, Стара Загора, Пазарджик, Габрово, Сливен, Свиленград и много други). Топ матраци Paradise ще откиете при нас на съвсем достъпни за клиента цени, с качествена изработка и с грижа за здравето на всеки индивидуален клиент.