Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак 3D Размери 80x200 :
316,00 лв. 205,40 лв.
Топ матрак Алое Вера Размери 80x200 :
388,00 лв. 252,20 лв.
Топ матрак Натура Размери 80x200 :
492,00 лв.

Топ матраци Латекс ЕКОН - здравословни предложения от eMatraci.bg

Топ матраците от латекс попадат в категорията най-предпочитани артикули, заради несъмнените предимствата на материала латекс, добит от природата. На българския пазар безспорен първенец в изработката на латексови матраци и топ матраци са Латекс ЕКОН. Предлаганите при нас техни модели топери са няколко на брой, всеки с открояващи се специфики.

Какви за разликите в топ матраци Латекс ЕКОН?

В многообразието от продукти на сайта ни, със сигурност се отличават топ матраци с латекс ЕКОН. Латексът е характерен с естествените си алкални свойства - материал със силна антибактериална защита, предотвратяващ образуването на акари. Всеки топ матрак с латекс ЕКОН е с дишаща структура на ядрото, с вентилационни канали, за да даде възможност на въздуха да циркулира оптимално и да не се задържа влага в ядрото.

Топ матраци Латекс ЕКОН

Няколко на брой са моделите топ матраци от латекс ЕКОН, представени и предлагани в eMatraci.bg. Всички с височина 8 см и монолитно, зонирано ядро от латекс. Разликата им основно е в калъфите - от класически калъф, прошит с вата, до модел 3D с дишаща лента по борда, за максимално проветрение. Обработен с Алое Вера е калъфът на топ матрак с латекс Алое Вера. Обработката прави материята по-мека и хигиенична, съответно и по-приятна при контакт с кожата. Топ матрак Натура пък е с изцяло с памучен калъф, подходящ за потребителите, които държат на това. При него дори вътрешния калъф е от памучно трико, а ядрото е от натурален латекс. Сваляем калъф посредством цип имат всички топ матраци с латекс, освен моделът 3D. Предлагат се във всички стандартно разпространени размери 82/190, 80 х 200, 90 х 190, 90 х 200, 120 х 190, 144/190, като най-често търсен двоен размер за топ матрак от латекс е 160/200 или 180/190.

Топ матраци Латекс ЕКОН с безплатна доставка

Топ матраци от латекс - ниски цени

Обявените цени на всеки топ матрак с латекс ЕКОН са сравнително достъпни, като в много случаи ще срещнете продуктите обявени на промоция. Възползвайте се от редовните кампании и намалени цени на топ матраци от латекс. Топ матрак от латекс с ниска цена е базовият модел на Латекс Екон, с класически калъф. Доставката на всички латексови топ матраци е безплатна за вас, като заплащате само стойността на продукта. Доставки се извършват до всички по-малки и големи градове (Русе, Пловдив, Варна, София, Бургас, Велико Търново, Габрово, Сандански, Благоевград, Сливен, Силистра, Добрич, Ст. Загора и др.), както и до селата в България. Спете здравословно с натуралните продукти Латекс ЕКОН и не позволявайте компромис с удобството по време на почивка и сън. Топ матрак Латекс ЕКОН гарантирано ще ви подсигури спокойни нощи и здравословен сън.