Евтини матраци с отстъпка до 80%
Топ матрак Силвър Размери 72x190 :
328,51 лв. 98,55 лв.
Топ матрак ТопКомфорт Размери 72x190 :
223,00 лв. 156,10 лв.
Топ матрак Зеро Топ Размери 72x190 :
119,00 лв.
Топ матрак Слим Пад Размери 72x190 :
120,00 лв.

Топ матраци Блян

Производители Блян предлагат на пазара продукти с впечатляваща изработка, гарантиращи чист среда и спокоен сън, благодарение на креативното мислене на производителите. Топ матраците са продукт, който все повече се търси и навлиза в употреба, и подпомага на потребителите да постигнат по-добро усещане на матрака си без да е необходимо да закупувате нов матрак. Те са компактни, лесни за пренасяне и съхранение. Топ матраци Блян се предлагат на по-ниска цена и са удачен избор дори при използване и върху канапе.

Топ матраци Блян

Топ матраци Блян - разнообразие от разновидности

Всеки един топ матрак под марката Блян разполага с индивидуални специфики на ядрото, които подобряват качеството на съня ви. Разнообразните материали, които се залагат в ядрата на топ матраците предоставят различен комфорт и усещане. Топ матраци Блян се предлагат в много и различни варианти както с мемори пяна, която се има свойството да се адаптира спрямо виски извивки на тялото, така и Body Care пяна предлагаща на тялото анатомичност на тялото. Някои от предпочитаните им модела са топ матрак Зеро от Блян и Топ матрак Топ Комфорт.

Топ матраци Блян - предимства

Блян винаги се стремят да предлагат качествен и пълноценен сън на всеки, за това всички продукти от портфолиото им са изградени с внимание към всеки един детайл било то във визията или в ядрото на продуктите. Към колекцията на производители Блян са добавени и медицински топ матрак и матрак, които са подходящи за обзавеждане на болнични заведения или за хора, които страдат от заболяване. Дамаската с която е изработен всеки един топ матрак е обработен специално против появата на микроби. Някои от моделите разполагат и с добавени сребърни влакна, които го правят антиакарен.

Топ матраци Блян - предлагани размери

Ако имате нужда от топ матрак със специфични размери или единичен/двоен стандартен размер като 72 х 190, 82 х 190, 90 х 190, 90 х 200, 114 х 190, 120 х 190, 160х200, 180х200 или 200х200, то може да разгледате топ матраци Блян. Ако се затруднявате да направите поръчка директно през сайта, може да се свържете с нас по телефона или системата за онлайн консултация и ние ще ви съдействаме.

Топ матраци Блян - намаление

Промоции на топ матрак от Блян

Възползвайте се от закупуването на промоционален топ матрак от Блян. Всички промоции може да разгледате в eMatraci.bg, те са различни всеки месец и правят продуктите още по-достъпни за всеки, който е в търсене на нов топ матрак. Производители Блян ще ви изненадат с намаления до -70% на топ матраците си, а ние ще се погрижим да го доставим безплатно до посоченото от вас населено място и адрес. Доставяме в градовете Добрич, Варна, Враца, Перник, Бургас, Велико Търново, Пловдив, София, а също така ще го доставим и до по-малко населено място в страната. Не правете компромис, когато става въпрос за удобството ви по време на почивка, а се доверете на най-доброто.