Евтини матраци с отстъпка до 80%
Подматрачна рамка Comfo Fix Размери 72x190 :
160,43 лв. 128,34 лв.

Сглобяеми подматрачни рамки от eMatraci.bg - удобство и практичност

В eMatraci.bg разбираме, че удобството и функционалността на вашата спалня са от съществено значение. Затова предлагаме висококачествени сглобяеми подматрачни рамки, които са идеалният избор за модерните домове. Сглобяемите подматрачни рамки съчетават удобството на лесната сглобка със здравината и стабилността, които осигуряват отлична поддръжка на вашия матрак.

Удобство и практичност със сглобяемите подматрачни рамки РосМари, Mattro, ISLEEP

Сглобяема подматрачна рамка РосМари Компакт

Един от водещите модели сглобяеми подматрачни рамки, които предлагаме, е сглобяема подматрачна рамка РосМари Компакт. Тя е специално проектирана, за да отговаря на вашите нужди за удобство, практичност и функционалност. Сглобяемата подматрачна рамка РосМари Компакт ви позволява да създадете идеалната основа за вашия матрак без усилия и без необходимостта от специални инструменти. Просто следвайте инструкциите за сглобяване и в рамките на минути ще имате стабилна и здрава подматрачна рамка. Други производители, предлагащи сглобяеми подматрачни рамки са Mattro и ISLEEP.

Широка гама от размери и цени на сглобяеми подматрачни рамки

За да отговорим на различните нужди и предпочитания на нашите клиенти, сглобяемите подматрачни рамки се предлагат в широка гама от размери. Можете да изберете подматрачна рамка с размери 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200 и 180/200. Тези размери осигуряват широк спектър от възможности, за да съчетаете вашата рамка с вашия матрак. Независимо от размера на вашия матрак, ще намерите подходящата сглобяема подматрачна рамка, която отговаря на вашите изисквания за комфорт и поддръжка.

Относно цените на сглобяеми подматрачни рамки, ние в eMatraci.bg предлагаме конкурентни и достъпни цени, които са в съответствие с високото качество на продуктите. За актуална информация относно цените на сглобяемите подматрачни рамки, моля, посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия екип на посочените контакти.

Безплатна доставка на сглобяема подматрачна рамка и градове, които обхващаме

При закупуване на сглобяема подматрачна рамка от eMatraci.bg, вие се възползвате от безплатна доставка за цялата страна. Независимо дали живеете в Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник или друг град, ние ще доставим вашата поръчка до вашия адрес, без допълнителни разходи за доставка.

Сглобяема подматрачна рамка - безплатна доставка

Периодични промоции на сглобяеми подматрачни рамки от Mattro, РосМари и ISLEEP

Не забравяйте да следите и нашите периодични промоции, в които ви предлагаме изгодни оферти на сглобяеми подматрачни рамки от производители като Mattro, РосМари и ISLEEP. Това е възможността да закупите качествена сглобяема подматрачна рамка на изключително привлекателна цена.

За информация и поръчки на сглобяема подматрачна рамка

За поръчки или въпроси, моля, свържете се с нас на следния телефон: 0882 910 179. Можете също да ни изпратите имейл на office@ematraci.bg. Нашите експерти са на разположение да ви помогнат с информация, консултации и поръчки на сглобяема подматрачна рамка. За конкретните модели, предлагани в eMatraci.bg, посетете нашия уебсайт или се свържете с нашия екип на посочените контакти.

Поръчайте сега сглобяема подматрачна рамка от eMatraci.bg и се насладете на комфорт, удобство и практичност във вашата спалня. Позволете си да създадете перфектната основа за вашия матрак и се насладете на качество и функционалност, които продължават дълго време.