Евтини матраци с отстъпка до 80%

Протектори за матраци от eMatraci.bg

Всеки би искал матракът му да запази доброто си състояние за по-дълго време. Добра предпоставка за това е употребата на протектор за матраци, който да поставите отгоре, непозволявайки захабяване на дамаската и нежелано зацапване. Ако се спрете на непромокаем протектор, то вашият матрак ще бъде защитен и от намокряне. За да запазите средата за сън чиста и хигиенична е добре да помислите за покупка на непромокаем протектор, за да не достига влага към сърцевината на матрака и да се предотврати образуването на вредни микроорганизми като акари и бактерии.

Водоустойчив протектор за матрак ТЕД

Видове протектори за матрак

Всички протектори за матраци освен един, предлагани в eMatraci.bg, са непромокаеми, за пълна защита на вашия матрак. Основно се делят по вида на тактила, използван при направата им, както и в начина им на прикрепяне към матрака.
Бюджетните варианти са от типа с 4 ластика в краищата и покриват само горната част на матрака. Моделът непромокаем протектор за матрак Класик на ТЕД е от този тип. По-висококачествените протектори са тези, които покриват и борда на матрака, с пришит ластик по цялата обиколка. Протектор за матрак с ластик са моделите на Dream On, сред които има и изцяло памучен протектор за матрак - Terry Cotton. Протекторите на Dream On са предпочитани заради висококачествените материали, използвани при производството им, както и заради иновативните разработки. Изцяло безшумни са при употреба, леки и комфортни при допир с кожата. Матраци ISLEEP също са един от производителите на качествени модели протектори за матраци. Италиански продукти, които гарантират пълноценната ви почивка и в същото време запазват матрака в отлично състояние.

Памучен протектор за матрак

В какви размери се предлагат протекторите?

Обикновено е прието, че размерът на протектора трябва да е с размера на матрака, макар че в някои от случаите можете да поставите и следващия по големина размер на протектора, без това да придаде дискомфорт. Стандартните единични размери са 82/190, 90/200, 120/190 и 120/200. Ако спалнята ви е двоен размер, нужен ви е качествен непромокаем протектор за матрак 160/200, 180/200, 140/200, 164/190, 164/200 или 144/190. Измерете с точност размерите на леглото си преди да пристъпите към покупка на водоустойчив протектор за матрак.

Памучен протектор за матрак

Как да поръчате протектор за матраци с безплатна доставка?

Ако все още не сте избрали  качествен непромокаем протектор за матрак с ластик, може да ни се обадите на тел.0882 910 179, за да ви посъветваме на кой модел да се спрете. В eMatraci.bg всички продукти се предлагат с безплатна доставка до дома ви и не е необходимо да заплащате допълнителни такси за това. Доставяме до Варна, София, Кърджали, Перник, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Сливен, Благоевград, Бургас, Русе, Свищов, Габрово, Велико Търново, Трявна, Търговище, София, Видин и до всяка друга точка в страната, дори до най-малките населени места.