Евтини матраци с отстъпка до 80%

Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта - Комфорт и подкрепа по ваш избор

Вашият сън и комфортът при почивка са от решаващо значение за доброто ви здраве и енергия през деня. Един от ключовите компоненти, които влияят на качеството на вашият сън, са подматрачните рамки. Ако търсите персонализиран комфорт и възможност за регулиране на твърдостта, подматрачните рамки с регулиране на твърдостта са идеалното решение за вас. В eMatraci.bg ви предлагаме впечатляващо разнообразие от такива рамки (ТЕД, РосМари, Mattro), които са проектирани да отговарят на вашите индивидуални предпочитания и нужди.

Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта

Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта - най-предпочитани модели

  • Персонализиран комфорт с подматрачна рамка Dream Flex с регулиране на твърдостта

Най-търсеният модел подматрачна рамка с регулиране на твърдостта, която предлагаме, е моделът Dream Flex. Тази подматрачна рамка е създадена с оглед на вашето максимално удовлетворение и комфорт. Основното предимство на Dream Flex е възможността за индивидуално регулиране на твърдостта в определена зона на матрака. Това ви позволява да променяте нивото на подкрепа за основна част от тялото си, съобразявайки го с вашите специфични нужди.

С подматрачна рамка Dream Flex ще можете да настройвате твърдостта на главната зона - на гърба и кръста, предоставяйки подкрепа точно там, където ви е необходима. Независимо дали предпочитате по-твърдо или по-меко усещане, Dream Flex ще ви даде възможността да създадете идеалната комбинация от комфорт и подкрепа.

  • Персонализирано регулиране на твърдостта с подматрачна рамка Dream System

Още една изключителна възможност, която предлагаме, е подматрачна рамка с регулиране на твърдостта Dream System. Тази рамка е специално разработена, за да отговори на вашите индивидуални предпочитания за твърдостта на матрака. Dream System разполага със специални плъзгачи, които лесно се нагаждат, позволявайки ви да регулирате твърдостта на матрака във всеки един момент. С тази рамка имате пълен контрол върху вашият комфорт, като можете да промените твърдостта според вашите нужди и предпочитания.

Подматрачна рамка с регулиране на твърдостта размери

Размери на подматрачни рамки с регулиране на твърдостта

Независимо дали избирате подматрачна рамка Dream Flex или Dream System на Рос Мари, можете да бъдете уверени, че ще получите върховно качество и функционалност. Всички наши подматрачни рамки РосМари, Тед, Mattro, ISLEEP, са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и издръжливост. Подматрачните рамки с регулиране на твърдостта са съвместими с различни размери на матраци, включително 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200 и 180/200.

Безплатна доставка и намалени цени на подматрачни рамки с регулиране на твърдостта

За ваше удобство, осигуряваме безплатна доставка за цялата страна, включително градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен и Перник. Така можете да си поръчате желаната подматрачна рамка с регулиране на твърдостта и да я получите удобно и бързо в своя град.

Подматрачни рамки с регулиране на твърдостта - цени

Не забравяйте, че периодично предлагаме промоции на подматрачни рамки с регулиране на твърдостта от водещи производители като ТЕД, Mattro и РосМари. За да получите повече информация или да направите своя избор, можете да се свържете с нас на телефон 0882 910 179 или да ни пишете на office@ematraci.bg. Нашите екипи ще се радват да ви помогнат и да ви консултират при избора на подматрачна рамка, отговаряща на вашите нужди и предпочитания.

С подматрачните рамки с регулиране на твърдостта от eMatraci.bg получавате не само персонализиран комфорт и подкрепа, но и възможността да създадете идеалната среда за спане, която ще ви помогне да се отпуснете и се събудите с обновена енергия всеки ден. Не се колебайте да изберете подматрачна рамка с регулиране на твърдостта и да се насладите на уникален комфорт, адаптиран специално за вас.