Евтини матраци с отстъпка до 80%

Електрически подматрачни рамки от eMatraci.bg: Индивидуален комфорт и удобство

Електрическите подматрачни рамки предлагат уникално решение за вашия сън и комфорт. Тези иновативни рамки са снабдени с моторно задвижване, което ви позволява да променяте позицията и наклона на различни части от тялото с помощта на дистанционното управление. Така можете да създадете персонализирана среда за спане, която отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания.

Електрически подматрачни рамки за повдигане на различни части от тялото

Електрически подматрачни рамки за повдигане на различни части от тялото

Електрическите подматрачни рамки предлагат възможността за нежно и плавно повдигане на различни части от тялото, като главата, гърба, краката и др. Това ви дава възможност да настроите позицията на матрака според вашите предпочитания и текущите нужди. Например, ако желаете да се отпуснете с книга или да гледате телевизия в легнало положение, можете да наклоните главната част на рамката. Ако имате проблеми с дихателната система или рефлукс, можете да повдигнете горната част на тялото, за да се чувствате по-комфортно. Електрическите подматрачни рамки ви предоставят множество възможности за персонализиране на вашето спане и отдих.

Производител на електрически подматрачни рамки - РосМари и Mattro

В eMatraci.bg предлагаме висококачествени електрически подматрачни рамки от водещи производители като РосМари и Mattro. Тези марки са известни със своите надеждни и функционални продукти, които гарантират отлично качество и дълготрайност. Електрическите подматрачни рамки РосМари и Mattro ви осигуряват перфектна комбинация от комфорт, подкрепа и функционалност.

Моторни подматрачни рамки за персонализиран комфорт

Едно от ключовите предимства на моторните подматрачни рамки е възможността за персонализиране на комфорта според вашите нужди. С дистанционното управление можете лесно да регулирате наклона и височината на рамката, създавайки идеалната позиция за вашия сън и отдих. Независимо дали търсите удобство при четене, гледане на телевизия или подпомагане на вашия сън, моторните подматрачни рамки ще ви предложат индивидуалност и удовлетворение.

Електрически подматрачни рамки - размери

Цени и размери на електрическите подматрачни рамки

Електрическите подматрачни рамки са на разположение в различни размери, които включват 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190 и 120/200. Тези размери ви осигуряват възможността да изберете подматрачна рамка с дистанционно, която се вписва идеално във вашата спалня и отговаря на вашите нужди за пространство.

Безплатна доставка в градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник

При покупка на електрическа подматрачна рамка от eMatraci.bg, вие се възползвате от безплатна доставка за цялата страна. Независимо дали се намирате в градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен или Перник, ще получите своята поръчка бързо и сигурно. Доставката е безплатна и до всяко едно друго населено място в страната.

Моторни подматрачни рамки - цени

За повече информация и поръчки на подматрачна рамка с дистанционно задвижване

Ако желаете да се насладите на персонализиран комфорт и удобство с електрическа подматрачна рамка, можете да се свържете с нас на телефон 0882 910 179 или чрез електронна поща на office@ematraci.bg. Нашите специалисти ще ви помогнат да изберете подматрачна рамка, която отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Промоции на електрически и моторни подматрачни рамки от производител Mattro и РосМари

Не забравяйте да следите и нашите промоции на електрически подматрачни рамки. В периодични интервали, производители като Mattro и РосМари предлагат специални отстъпки и предложения, които ще ви помогнат да си осигурите висококачествена електрическа подматрачна рамка на изгодна цена.

Изберете електрическа подматрачна рамка и се насладете на персонализиран комфорт и удобство, които ще ви осигурят спокоен и релаксиращ сън.