Евтини матраци с отстъпка до 80%

Ортопедични матраци от eMatraci.bg - За здравословен и комфортен сън

Ортопедичните матраци са изключително важен елемент за здравословния сън и поддържането на правилната позиция на гръбначния стълб. Те предлагат оптимална подкрепа и комфорт, които са от съществено значение за нашето здраве и благополучие. В eMatraci.bg разполагаме с богато разнообразие от най-добрите ортопедични матраци на водещи производители като ТЕД, Mattro, НАНИ, Магнифлекс, ISLEEP, Парадайс и други, които са гаранция за качество и удовлетвореност.

Предимства на ортопедичните матраци

Ортопедични матраци за спалня

Ортопедичният матрак е разработен специално, за да осигури правилната подкрепа на гръбначния стълб и съответно да спомогне за намаляване на болката в гърба и врата. Тези матраци са изключително полезни за хора с различни проблеми с гръбначния стълб, включително дискова херния, сколиоза и други мускулно-скелетни заболявания.

В нашия магазин предлагаме широка гама от ортопедични матраци, включително твърд медицински ортопедичен матрак на Блян, няколко модела ортопедичен матрак за дискова херния на матраци Verthora и ортопедични матраци на ТЕД, НАНИ, Магнифлекс, Парадайс и други известни производители. Тези матраци са специално проектирани с висококачествени материали, които осигуряват оптимална подкрепа, пружинна система и комфорт.

В eMatraci.bg предлагаме различни видове ортопедичен матрак, включително твърд, еднолицев или двулицев. Твърдите матраци са предназначени за хора, които предпочитат по-стабилна подкрепа или са с по-високо тегло.

Ортопедичен матрак Дормео мнения

Размери и цени на ортопедичните матраци

Моделите ортопедични матраци са подходящи за всяка спалня и се предлагат в различни размери, включително 72/190, 80/200, 82/190, 82/200, 90/190, 90/200, 114/190, 114/200, 120/190, 120/200, 140/190, 140/200, 144/190, 144/200, 160/190, 160/200, 164/190, 164/200 и 180/200. Това ви позволява да изберете матрак, който отговаря на вашите нужди и предпочитания.

В eMatraci.bg осигуряваме безплатна доставка за цялата страна, включително градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен и Перник. Нашите клиенти могат да се насладят на удобството да получат своите ортопедични матраци в дома си, без допълнителни разходи за доставка.

Ортопедичен матрак цена

Периодично предлагаме промоции на най-добрите ортопедични матраци от производители като ТЕД, Mattro, НАНИ, Магнифлекс, ISLEEP и Парадайс. Следете нашия уебсайт или се свържете с нас, за да се запознаете с актуалните промоции и намаления.

Как да изберете подходящ ортопедичен матрак?

Важен аспект при избора на подходящ ортопедичен матрак е да се уверите, че отговаря на вашите индивидуални нужди и предпочитания. Ето няколко съвета, които може да ви помогнат при избора:

1. Вземете предвид вашата спална позиция: Ако спите на гръб или настрани, може да предпочитате по-твърд матрак, който поддържа правилната ортопедична подкрепа на гръбначния стълб. Ако спите на корема, може да предпочитате по-мек матрак, който оказва по-малко налягане върху гърба.

2. Изберете правилната степен на твърдост: Ортопедичните матраци се предлагат в различни степени на твърдост, от меки до твърди. Важно е да изберете такъв, който предоставя подходяща подкрепа за вашия корем, гръб и гърди. 

3. Вземете предвид вашите специфични нужди: Ако имате специални здравословни изисквания или проблеми с гръбначния стълб, консултирайте се с лекар или специалист, за да получите препоръки за подходящ медицински ортопедичен матрак. Предлагаме и специализирани производители Verthora, на които всеки ортопедичен матрак е подходящ за дискова херния и сколиоза.

Ортопедичен матрак мнения

4. Помнете, че всяко тяло е различно, и е важно да намерите ортопедичния матрак, който най-добре отговаря на вашите индивидуални нужди за комфорт и подкрепа. Предлагаме разнообразие от ортопедични матраци от водещи производители като ТЕД, Mattro, НАНИ, Магнифлекс, ISLEEP и Парадайс, които можете да разгледате и да изберете ортопедичен матрак, отговарящият на вашите изисквания. Не пропускайте да се свържете с нас на посочения телефон 0882 910 179 или да ни пишете на имейл office@ematraci.bg, ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация относно ортопедичните матраци. Нашите специалисти са готови да ви консултират и да ви помогнат да изберете най-подходящия модел за вас.

В заключение, ортопедичните матраци са изключително полезни и предлагат изключително важни ползи за нашето здраве и добробит. Не пренебрегвайте важността на качествения сън и инвестирайте разумна цена в ортопедичен матрак, който ще ви осигури оптимална подкрепа и комфорт през нощта. Потърсете ни в eMatraci.bg и се насладете на безпроблемна доставка, разнообразие от размери и високо качество на ортопедичните матраци.