Матрак Diona

386,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Матрак Diona - подарък възглавници

Двулицев матрак Diona

Двулицев матрак Diona е продукт от висококачествената гама на матраци Парадайс, създаден по най-иновативните тенденции в изработката на матраци. Проектираното от висококачествена пяна ядро предоставя на тялото правилна опора и стабилност. Поддържа гърба в най-удобната позиция и придава ортопедичност. Матракът разполага с добавен слой еластична пяна от едната страна и плътен слой мемори пяна от другата за максимален комфорт. Memory Foam разполага с термоеластични характеристики, които и позволяват да се адаптира към тялото и с точност да разпредели тежестта по целия матрак.

Матрак Diona

Сваляемият калъф на матрак Diona разполага с цип за оптимална поддръжка на чиста среда за сън. Капитонираната дамаска е с прошита по целия борд на матрака дишаща лента, която свободно пропуска въздуха в сърцевината на матрака, позволява проветряването му и го предпазва от зацапване, развитие на микроби и акари. Антиалергичната обработка на матрака го прави предпочитан модел за хора, които са склонни към развиване на алергии. Осигурете си здрав и релаксиращ сън с двулицев матрак Diona.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Мемори пяна, Високоеластична пяна
Предимства
Две страни с различно усещане, Висококачествена дамаска, Вътрешен калъф , Разпределя тежестта равномерно, Облекчава натрупаното напрежение, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Средно твърд
Височина
20 см.
Цип на калъфа
Да
В какъв вид се доставя
На руло
Гаранция
10 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти