Еднолицев матрак Lavender Cool Memory

626,17 лв. 313,09 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 05.12.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Еднолицев матрак Lavender Cool Memory - Mattro

Еднолицев матрак Lavender Cool Memory е модел спомагащ за бързото отпускане на мускулатурата, премахва стреса и натрупаното напрежение. Ортопедичното ядро на матрака е изградено от високоеластична пяна, като над нея е заложен слой профилирана мемори пяна с охлаждащ ефект, която има специфични свойства да реагира на топлината отделяна от тялото и спомага за правилното му разположение.

Еднолицев матрак Lavender Cool Memory - разрез

Охлаждащият ефект на мемори пяната, прави матрака подходящ за топлите сезони и предотвратява изпотяването по време на сън. Обособените 7 зони притежават свойството да олекчават болките в кръста и гърба, и придават усещането за приятен масажиращ ефект. Дамаската на матрака е съчетание от нежен на допир текстил и деликатен аромат на лавандула, допринасящ за пълното отпускане на нервната система. Подарете си успокояваща и релаксираща почивка с нежен аромат на лавандула, с еднолицев матрак Lavender Cool Memory.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Еднолицев
Материал
Мемори пяна, Високоеластична пяна, Профилирана пяна, Мемори пяна с охлаждащ ефект
Предимства
Масажиращо усещане, Висококачествена дамаска, Деликатен лавандулов аромат, Облекчава натрупаното напрежение, 7 зони на комфорт, Охлаждащо действие, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Средно твърд
Височина
20 см.
Цип на калъфа
Не
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
5 години
Вградена рамка
Да
Изработка в нестандартен размер
Не