Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел

680,55 лв. 272,22 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 05.12.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел - Mattro

Матраци Матро са български производители, които не спират да изработват качествени продукти за своите потребители. Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел има вградена подматрачна рамка, която е изработена изцяло от дървен материал и може към нея да бъде добавен повдигащ механизъм. Основната част на матрака е изградена от покет пружинна система, която създава стабилна опора на гръбначния стълб.

Еднолицев матрак Еуфория Кул Гел

Матракът има страничен борд, над покет пружините е добавен слой високоеластична пяна за допълнителна опора на тялото и мемори пяна с охлаждащо действие за допълнителен комфорт. Мемори пяната е термочувствителен материал, който следва извивките на тялото. Охлаждащият гел, вложен в мемори пяната ще предотврати тялото от изпотяване и ще балансира температурата по време на сън. Калъфът е с красив дизайн, изработен от памучен текстил с Алое Вера, който е преминал антибактериална и антиалергична обработка. Осигурете си качество и комфорт с моделът на матраци Матро!

Характеристики

Производител
Тип матрак
Еднолицев
Материал
Мемори пяна, Покет пружини, Високоеластична пяна, Мемори пяна с охлаждащ ефект
Предимства
Висококачествена дамаска, Текстил с Алое Вера, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен, Охлаждащо действие, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Средно твърд
Височина
24 см.
Цип на калъфа
Не
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
5 години
Вградена рамка
Да
Изработка в нестандартен размер
Да