Евтини матраци с отстъпка до 80%
Матрак Комфорт Размери 72x190 :
270,00 лв.
Матрак Стандарт Размери 72x190 :
209,00 лв.

Матраци Хегра, предлагани от eMatraci.bg

Производители Хегра са познати на пазара с качествени еднолицеви, двулицеви матраци, топ матраци и други висококачествени продукти за сън. Основната част на портфолиото им е изградено от еднолицеви и двулицеви матраци. Те се различават от останалите с високата степен на комфорт и удобството, което предлагат. Всички модели са проектирани така, че въздуха да преминава свободно в сърцевината на матраците, което предлага здравословна среда за сън.

Какъв матрак Хегра да изберем?

Какъв матрак Хегра да изберем?

Както всеки друг производител, така и бранда Хегра предлагат избор на различни варианта за степен на твърдост на матраците. Степените на твърдост биват меки, средно твърди, твърди, средни към по-меки и други. В същото време матраци Хегра предлагат така нужната ортопедична поддръжка на спящия и поддържат гръбнака в правилна позиция. Всеки еднолицев и двулицев матрак Хегра е създаден с внимание към всеки детайл, за да предложи на потребителите най-комфортната среда за сън.

Матраци Хегра - предимства и вложени материали

Материалите от които се произвеждат матраците на бранда Хегра са с високо качество на удобство и издръжливи на по-интензивни натоварвания. Еднолицеви и двулицеви матраци Хегра са изградени от материали, които са с висока степен на устойчивост във времето има на използване. Някои от матраците се предлагат със система от класически bonnell пружини, но има и модели с покет пружини, които са специално изработени за хора с по-голямо тегло. Този тип матраци издръжат натоварване до 150 килограма.

Използвани материали в матраци Хегра

Матраците им, разполагат и със специални бордове, които са разположени от всички страни на матраците, това предпазва пружинното ядро от пропадане. Материалите са третирани антиалергично, което ги прави отлични за използване и от хора с дихателни проблеми. Най-често срещаните двойни размери при матраците са 140 / 190, 140 / 200, 144 / 190, 144 / 200, 160 / 190, 160 / 200 и 180 / 200. От единичните размери, най-често ще срещнете следните размери - 82/190, 90/200, 114/190 и 120/190.

Ниски цени и безплатна доставка на матраци Хегра

При закупуване на еднолицев или двулицев матрак Хегра, от онлайн магазин eMatraci.bg ще се възползвате от възможността да получите желания от вас матрак напълно безплатно в големите градове като Ловеч, Монтана, Кюстендил, Варна, Стара Загора, Ямбол и други, а също така и до най-малките селца в страната. Матраци Хегра ще откриете в разнообразие от размери (стандартни и нестандартни) и на ниски цени, които са напълно бюджетни и достъпни за всички.