Евтини матраци с отстъпка до 80%

Матраци Парадайс от eMatraci.bg

Матраци Парадайс разполагат с голямо портфолио от матраци - еднолицеви и двулицеви, топ матраци, възглавници, детски матраци, хотелски основи и други. Продуктите за сън, които предлагат на потребителите се различават от останалите с луксозни визии, висока степен на комфорт и използвани материали от най-висок клас. Освен в България, матраци Парадайс добиват голяма популярност и в чужбина, което ги превръща в една от любимите марки сред потребителите. Матраци Paradise се стараят да осигурят на потребителите си качество и удобство на приемливи цени.

Матраци Парадайс - мнения

Матраци Парадайс - видове

Матраци Paradise предлагат както еднолицеви, така и двулицеви матраци отговарящи на всички изисквания за максимално постигане на здравословен и пълноценен сън. Материалите с които се произвеждат продуктите са различни предлагащи различни степен на усещане при всеки един матрак и високо качество. Ако сте почитатели на пружинните матраци, то може да разгледате колекцията им от матраци с Pocket Spring система предлагащи ортопедичност или по-бюджетни решения с вътрешност от класически Bonell пружини. Ако държите матрака да бъде изграден само от пяна, то може да разгледате матраците с непружинни ядра. Моделите се предлагат с различна степен на твърдост, както по-твърди матраци, така и по-меки. Всеки един матрак под бранда на матраци Paradise се изработва с внимание към всеки детайл. Дамаските на повечето матраци са специално обработени с Жожоба, Алое Вера, добавен бамбук или преминават през специална антибактериална обработка, което прави продуктите подходящи за използване от всички потребители. Този вид обработка осигурява чиста и здравословна среда за сън.

Матраци Парадайс на ниски цени

Матраци Парадайс - мнение и цени

Производителите се стараят да предлагат продукти както на по-високи цени, така и по – бюджетни, които са достъпни за всеки. Всеки месец производителите подготвят и изненадват клиентите, като им предлагат различни промоции на всички матраци от колекцията им, като намаленията достига до -40%. Промоциите, които предлагат са както за матраците им, така и за всички останали аксесоари за сън от портфолиото им.

Размери на матраци Парадайс

Матраците от Paradise се предлагат както във всички стандартни размери 72х190, 82х190, 90х190, 114х190, 140х200, 160x200 и други, така могат да се изработят и в индивидуален размер по желание на клиента. Ако желаете да закупите матрак Парадайс с нестандартен размер е добре да направите поръчката по телефона или в чат системата на сайта. Всеки един поръчан матрак Парадайс от eMatraci.bg ще бъде доставен напълно безплатно до посочен от вас адрес в градовете София, Пловдив, Варна, Добрич, Русе, Монтана, Бургас, Перник или до по-малките населени места в страната. Доверете се напълно на комфорта, който ще ви предлагат матраци Парадайс и се насладете на уют и блаженство с качествени продукти за сън отговарящи на всички критерии за максимално удобство.