Евтини матраци с отстъпка до 80%
Легло Clever Decision Размери 90x200 :
787,00 лв.
Спалня Galaxy Размери 140x200 :
2858,60 лв.
Легло Stilo Размери 140x200 :
2613,00 лв.
Моторно легло Polaris El Размери 90x200 :
2918,00 лв.
Легло New Wave Размери 90x200 :
1184,20 лв. 947,36 лв.

Легла с повдигащ механизъм от eMatraci.bg

Повдигащият механизъм е едно от основните изисквания на клиентите, когато им предстои да закупят легло. Това е така, защото този тип легла предлагат възможността за оптимално съхранение на вещи и багаж във всяко едно жилище. Все повече хора живеят в маломерни апартаменти, например, където мястото за съхранение е силно ограничено. Ето защо, те се насочват към мебели, които освен с добра визия, впечатляват и с изключителна функционалност. Все повече от производителите на продукти за съня се насочват към модели легла с повдигащ механизъм, за да удовлетворят максимално желанията на клиентите си.

Видове легла с повдигащ механизъм

Легла с повдигащ механизъм

Боксспринг спални с повдигащ механизъм

Боксспринг спални с повдигащ механизъм са едни от най-търсените в последните години. Това е така, защото този тип легла включват в цената си и матраци с покет пружини от висок клас, топ матрак, табла и безплатен избор на дамаска. Интересното при моделите Боксспринг е, че отварянето на матраците е специфично. Тъй като този тип легла при двойните размери са с два отделни матрака, те се отварят всеки поотделно - странично. По този начин багажът, който ще съхранявате в подматрачното пространство, става по-лесно достъпен и доста по-подреден. Механизмите за повдигане са с амортисьори, които не позволяват да усещате тежестта на матраците.

Тапицирано легло с повдигащ механизъм

Друг вид спални с повдигащ механизъм, които ще срещнете в сайта ни, са тапицираните легла, включващи подматрачна рамка към цената си. Те са чудесен вариант, ако искате да изберете отделно матрака, който ще поставите върху леглото. Използват се с двулицеви матраци, които може да подберете според собствените си изисквания за комфорт - независимо дали ще са по-меки или по-твърди.

Тапицирано легло с механизъм

Тапицирано легло с повдигащ механизъм е модел Спейс, спалня Салвадор, Пикасо, Grey и други. Не само, че имате възможност да си изберете матрака отделно, а и може да се възползвате от безплатен избор на дамаска, така че да получите спалня с повдигащ механизъм, която идеално ще пасне на стила в дома ви.

Как да поръчате легло с повдигащ механизъм?

В eMatraci.bg ще откриете разнообразие от легла, независимо дали търсите спалня или единично легло с повдигащ механизъм. Размерите, които често се поръчват за единични легла с повдигащ механизъм, са 90 х 200, 120 х 190 или 120 х 200. Ако пък търсите легло 160/200 с повдигащ механизъм, ще срещнете дори по-голямо разнообразие от модели, както и други двойни размери 140/200 и 180/200. Ако срещате колебания към кой размер да се насочите или за вида на леглото, което ще е най-подходящо за вас, спокойно може да се обърнете към консултантите в сайта ни, които ще ви посъветват и помогнат да вземете най-доброто за вас решение. Друго предимство, от което може да се възползвате, е безплатната доставка на всяко едно легло с повдигащ механизъм - както до големи градове като София, Пловдив, Варна, Бургас и други, така и до най-малките населени места в страната.