Евтини матраци с отстъпка до 80%
Спалня Tera Размери 90x190 :
574,00 лв.
Твърда основа Universal Размери 82x190 :
198,00 лв.
Твърда основа Oniks Размери 82x190 :
249,00 лв.
Основа Tera Размери 90x190 :
345,00 лв.

Легла и спални Парадайс от eMatraci.bg - Стил и комфорт в едно

Легла и спални Парадайс се отличават с изключително качество и дизайн, които съчетават комфорт и стил. Независимо от това дали търсите единично легло или френско легло, колекцията Парадайс предлага богат избор от размери и модели, които да задоволят вашите нужди и предпочитания.

Легла Paradise са изработени с внимание към детайла и използват висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и удовлетворение. Техните изчистени линии и елегантни форми правят всяко легло от колекцията Парадайс идеалното допълнение към вашия дом.

Легла Paradise

Легла Парадайс - размери на единични и двойни спални

Ако търсите единични легла Парадайс, можете да избирате от разнообразие от размери, включително 82/190, 90/190, 90/200, 100/200, 120/190 или 120/200. Двойни размери на спалня Парадайс могат да бъдат 140/200, 160/200 и 180/200. Това ви предоставя възможността да намерите точно този модел, който се побира идеално във вашата стая.

Френско легло Paradise

Френските легла от Парадайс са още една великолепна опция за вашия дом. Те съчетават класически дизайн с изключителен комфорт и предлагат възможност за релаксиращ сън и уют. Тапицирани са с висококачествена дамаска, което ги прави отлично допълнение към всеки дом или хотел. Френско легло Paradise са двете основи Universal и Oniks.

Легло Парадайс - цени и доставка

Цените на леглата и спалните Парадайс са достъпни и се адаптират към вашия бюджет. Съчетанието от качество и стил на достъпни цени ги прави идеалния избор за вашата спалня.

Легла Paradise - безплатна доставка

Разбира се, за да направим вашето пазаруване още по-удобно, предлагаме безплатна доставка на леглата и спалните Парадайс за цялата страна. Това включва градовете Русе, Пловдив, София, Варна, Бургас, Велико Търново, Добрич, Стара Загора, Свиленград, Сливен, Кърджали, Хасково, Ямбол, Разград, Шумен, Перник и много други. Независимо къде се намирате в България, вашите легла и спални Парадайс ще бъдат доставени до вашия дом без допълнителни разходи. Доставката е безплатна.

Поръчайте легло или спалня Парадайс сега и се насладете на комфорт и елегантност във вашия дом. За допълнителна информация и поръчки можете да се свържете с нас на телефон 0882 910 179 или чрез имейл на office@ematraci.bg. Ще се радваме да ви помогнем да намерите перфектната спалня или легло, които да отговарят на вашите нужди и стил.