Евтини матраци с отстъпка до 80%
Калъф за матрак Green Life Размери 160x200 :
400,00 лв. 320,00 лв.
Калъф за матрак Лен Размери 82x190 :
197,52 лв. 158,02 лв.
Калъф за матрак Бамбук Размери 82x190 :
157,65 лв. 126,12 лв.

Калъфи за матраци от eMatraci.bg

Ако ядрото на матрака ви е здраво и запазено и мислите, че има още живот в него, може да си спестите подмяната му, ако само калъфът му е захабен като закупите единствено нов калъф за матрак. В сайта ни предлагаме няколко модела висококачествени калъфи за матраци, между които да изберете своя. Поддръжката на хигиенична и здравословна среда за сън е изключително важна за пълноценната ви почивка, ето защо ви предупреждаваме да не се забавяте с подмяната на калъфа, ако старият вече е повреден или замърсен.

Качествени калъфи за матраци

Видове калъфи за матрак с цип

Избраният от вас калъф за матрак задължително трябва да е с цип, за да може лесно да подмените стария. Трите модела калъфи за матраци, предлагани в сайта ни, са с цип, улесняващ употребата им. Текстилните дамаски са от най-висок клас, меки и нежни при контакт с кожата. Най-бюджетен вариант е калъф за матрак Бамбук, който е подходящ за матраци с височина между 20 и 23 см. В състава му са добавени бамбукови нишки, характерни с високите си абсорбационни свойства, които отнемат влагата от тялото и предоставят на потребителите суха среда за сън. Калъф за матрак Бамбук е капитониран, за да увеличи допълнително комфорта и да подпомогне свойствата на ядрото.
Друг тип калъф за матрак с цип е моделът Лен. Текстилът, от който е изработен, е белгийски лен, който осигурява прохлада по време на почивка и също поддържа средата за сън суха. Предлага се в стандартни размери, също съвместим с матраци, високи от 20 до 23 см.
Ако си търсите капитониран калъф за матрак с цип в размер 160 х 200, вариант за вас е и модел Green Life. Впечатлява с висококачествена изработка и мекота на белгийския текстил. Използва се в комбинация с матраци, високи до 25 см, антибактериален и антиакарен.

Евтини калъфи за матраци

Евтини калъфи за матраци с цип

Ако търсите евтини калъфи за матраци, при нас ще откриете точните модели. Производителят матраци Mattro предлага отстъпки за продуктите си в големи размери, така че да имате възможността да спите качествено без това да ви коства много средства. Месечни промоции на калъфи за матрак с цип стигат до -20% от цената. В допълнение предлагаме и безплатна доставка за абсолютно всеки един продукт в сайта ни, така че да не заплащате допълнителни такси и за тази услуга. Доставки извършваме до градовете Русе, Варна, Габрово, Пловдив, Бургас, София, Стара Загора, Добрич, Благоевград, Свищов, Шумен, Разград и до всяка друга точка в страната, без изключения. Ако живеете в малко населено място и нямате достъп до физически магазин, можете лесно и удобно да поръчате през сайта ни eMatraci.bg и да очаквате доставка в най-кратки срокове. Ако се нуждаете от калъф за матрак с цип 160/200, 180/200, 82/190, 90/200, 120/190 или в друг стандартен размер, свържете се с нас на тел.0882910179 - с удоволствие ще ви помогнем в избора. Всеки заслужава да спи комфортно, а ако нямате средства за подмяна на целия матрак, капитониран калъф за матрак с цип е отлично решение!