Евтини матраци с отстъпка до 80%

Дървени подматрачни рамки от Ematraci.bg

Дървените подматрачни рамки са едни от най-търсените на пазара. Без значение, че се предлагат и метални подматрачни рамки, много от потребителите имат предпочитания точно за рамки с дървен профил. Ламелите им са букови, с висока еластичност, която спомага подобряването на комфорта по време на почивка и сън. Бързо и лесно се пригаждат за ползване с повдигащ механизъм, като се разпробие дървеният профил. По-голямата част от клиентите държат да използват подматрачните рамки с повдигащ механизъм, затова не пренебрегвайте тази възможност.

Дървени подматрачни рамки - мнения

Дървени подматрачни рамки - разновидности

В онлайн магазинът ни се предлагат различни подматрачни рамки - подматрачни рамки ТЕД, Mattro и други, като дървените подматрачни рамки на ТЕД са едни от най-търсените. Ще ги срещнете в няколко варианта:

  • дървени подматрачни рамки със стандартен брой на ламелите
  • дървени подматрачни рамки с двойни ламели
  • дървени подматрачни рамки с регулиране на твърдостта
  • дървени подматрачни рамки с регулиране в областта на главата и краката

При моделите подматрачни рамки с двоен брой ламели предимство е по-високата еластичност, която е предпочитана от клиентите. Матраци ТЕД дори имат модел дървена подматрачна рамка, която е с уелнес ефект - подматрачна рамка Wellness 810 - високотехнологична система за сън от ново поколение, която е с елементи от PVC материал. Посредством тях може да регулирате твърдостта според изискванията си за комфорт, постигайки максимално удобство.

Дървени подматрачни рамки - мнения

Дървени подматрачни рамки - предлагани размери и цени

Всяка една дървена подматрачна рамка се предлага в стандартни размери като 82 х 190, 90 х 200, 120 х 190, 160 х 200 и други. Можете, обаче, да направите поръчка и по индивидуални размери, като е добре преди това да се обърнете към консултантите ни в онлайн магазина, за да ви насочат към съответните модели и цени за вашия размер. Всеки един избран продукт от сайта ни получавате с безплатна доставка, без допълнителни разходи от ваша страна. Доставяме продуктите си както в големите градове Пловдив, София, Бургас, Варна, Русе, Сливен, Велико Търново и др., така и до най-малките населени места. Насладете се на по-комфортен сън с избора на правилната за вас дървена подматрачна рамка.