Евтини матраци с отстъпка до 80%

Протектор за бебешки матрак - предимства

Защитете матрака на вашето дете от влага, бактерии и акари с гамата от детски протектори за матраци, които предлагаме. Създадени да удължат живота на матраците, детските непромокаеми протектори са лесни за поддържане в чист вид, нежни са към кожата на децата и не причиняват алерги. Предлагаме детски непромокаем протектор за матрак в различни размери и свойства, които отговарят на нуждите, както на вас така и вашето семейство. Детските непромокаеми протектори, които ще откриете при нас са изградени от висок клас материали, които са антибактериални и осигуряват здравословен сън.

Детски непромокаеми протектори - мнения

Видове протектори за детски матраци в eMatraci.bg

Непромокаем протектор за бебешко легло Bamboo Natura е продукт на матраци ISLEEP, изграден с високоабсорбиращи свойства, благодарение на текстила с прошити бамбукови нишки. Моделът разполага с непромокаема мембрана, която не позволява допускането на течности в ядрото на матрака. Протекторът е подходящ за изпиране до 60 градуса, дори и в домашни условия. Протекторите, които са изложени в онлайн магазина се различават не само по материалите, но и по начина на захващане към матрака. Единият тип непромокаем протектор за бебешко легло е със захващане с ластици в ъглите на матрака. Другите модели са със захващане тип чаршаф с ластик. Предимството при този вид е, че обхваща целия матрак от всички страни. Друг модел детски непромокаем протектор за матрак, който е сред най-поръчваните е непромокаем протектор Natura Eucalypt е модел подходящ не само за детето ви, но и за вас. Моделът разполага с лицева част от Tencel материал, с допълнително добавени евкалиптови влакна.

Бебешки протектор за матрак

Протектор за детски матрак - цени и размери

Едни от най-разпространените размери при детските непромокаеми протектори са 60 / 120 и 70 / 140 см. Цените на всички протектори са достъпни за всички, а сумата за доставка поемаме ние. Доставяме до всяко кътче в страната - Перник, Варна, Монтана, Велико Търново, София, Добрич и други, но и до най-малките населени места. Осигурете на вашето бебе чиста и суха среда за сън с качествен протектор за бебешки матрак от eMatraci.bg