Евтини матраци с отстъпка до 80%

Детски матраци за бебешко легло от eMatraci.bg

Детският матрак е една от най-важните покупки, които трябва да направим, когато ни предстои в семейството да се появи новородено бебе. На всички е ясно, че в първите месеци от живота на всяко бебе, то прекарва по-голямата част в сън, затова към избор на детски матрак за бебешка кошара трябва да се подходи много внимателно и информирано, за да подсигурите здравословна подкрепа на крехката костна структура на бебето. Покупката на бебешки матрак дори е много по-значима от леглото, в което ще спи детето.

Детски матраци за бебешки кошари

Детски матраци за бебешка кошара - размери и производители

Общоприетите за стандартни размери на детски матрак са 60/120 и 70/140 см, като някои от производителите добавят и 70 130, 65/110 (бебешки матрак Pierre Cardin на Магнифлекс, например, с отлични мнения от клиенти). Ето защо и изборът на матрак за бебешка кошара се свежда основно до стандартните, макар че има и модели, от които може да се изработят и нестандартни размери детски матрак - 65 / 160, 60 / 170, 80 / 160 или 70 / 160 см, например. Всички матраци за детски легла, независимо от нужните размери, трябва да са съобразени с изискванията на специалистите за здравословен детски сън. Затова и производителите са вложили единствено качествени материали от висок клас, за да предоставят нужната ортопедичност и опора на всяко дете. Производителят матраци Блян дори предлага два модела бебешки матрак с вложен слой от кокос, който допълнително подсилва ортопедичността и твърдостта. Подпомага циркулацията на въздух и създава отлична предпоставка за здравословен сън.
Ако разполагате с детско легло 60/120 или 70/140 см и търсите матрак за него, имате избор между всички модели на всички предлагани от нас производители на бебешки матраци - Магнифлекс, Mattro, Блян, ISLEEP, Paradise. Ако ви е нужен бебешки матрак 65/110, тогава спокойно може да изберете от италианските модели (ISLEEP и Magniflex), които се предлагат в този размер като стандартен.

Бебешки матрак мнения

Евтини бебешки матраци за детски легла - как може да направите поръчка?

Ние от eMatraci.bg се стремим не само към подобряване на съня на възрастните, но и да предложим възможност на всяко новородено или подрастващо дете да спи комфортно и най-вече здравословно в своята бебешка кошара с подходящите за нея матраци. За да изпълним това, периодично обявяваме промоции и на определени детски модели. Възползвайки се от тях, вие получавате евтин матрак за детско легло, който в същото време е и с високо качество. Предлагаме модели бебешки матраци с цип на калъфа, такива със специален вид дамаски (със съдържание на бамбук, алое или лавандула, например), както и бебешки матрак с кокос за допълнителна твърдост в ядрото. Поръчвайки от нас, ви гарантираме, че не заплащате нищо допълнително, освен цената за избраният бебешки матрак. Доставката ни е безплатна за всяко населено място в страната (Пловдив, Бургас, Добрич, Варна, Ловеч, Шумен, София, Стара Загора, Велико Търново, Перник, Враца, Свиленград, Разград и др.), дори и до най-малките села. Дайте възможност на детето си да спи спокойно, в правилна за тялото позиция, за да предотвратите бъдещи изкривявания на гръбначния стълб, като изберете качествен детски матрак за бебешко легло от eMatraci.bg. Може да го поръчате през сайта, на тел. 0882 910 179 или на office@ematraci.bg. Ако се нуждаете от консултация относно матраци за детско легло, насреща сме за съдействие!