Евтини матраци с отстъпка до 80%
Спалня Galaxy Размери 140x200 :
2858,60 лв.
Спалня Lund Размери 90x200 :
1511,80 лв.
Легло Bergen Размери 90x200 :
1625,80 лв.
Легло Stilo Размери 140x200 :
2613,00 лв.
Моторно легло Polaris El Размери 90x200 :
2918,00 лв.

Спални Боксспринг - защо да ги изберем

Боксспринг леглата стават все по предпочитан избор от потребителите. Това се дължи на практичността, която предлагат и модерната и изискана визия. Боксспринг леглата се отличават с основата, в която са позиционирани покет пружини. Това допринася за по-голяма здравилна, комфорт и допълнителна мекота.

Видове боксспринг легла

Боксспринг легла

Производителите на боксспринг легла залагат на качествена изработка и се стремят да отговарят на всички изисквания на потребителите. Това е причината този тип легла да се предлага в различни конфигурации, а в повечето случаи и цял комплект - основа, матраци, топ матрак, табла и повдигащ механизъм. Това е огромно предимство, защото няма да ви се налага да губите време в търсена на различните аксесоари. При всеки модел боксспринг легла се предлага и избор на дамаска, за да може да пасне перфектно на интериора в дома ви.

Спалня Боксспринг - вариант 1 на Mattro

Този модел спалня е част към колекцията на българския бранд Mattro. Моделът е изработен от здрава основа и включва: табла, покет пружинен матрак, топ матрак и повдигащ механизъм. Матраците, включени в комплекта са с ядро от покет пружини, които са ортопедична система за сън и предразполагат тялото в правилна позиция. В допълнение и с топ матрака, който също е включен в цената, ще получите истински комфорт по време на сън. Спалня боксспринг - вариант 1 разполага и с подматрачно пространство, където може да съхранявате вещи. А, за да се впише изцяло с интериора в дома ви, може да избирате цвят от богатия картел на производителя.

Боксспринг легла - ТЕД

Спалня Polaris El от ТЕД

Спалня Polaris El заема място в каталога на познатия български производител - ТЕД. Моделът се характеризира с голяма степен на издръжливост и висококачествена изработка. Основата е изградена от здрава дървена конструкция (MDF). В сърцевината на основата, производителят е заложил на класическия тип Бонел пружини, които осигуряват по-голяма мекота и комфорт по време на сън. Те създават и допълнителна здравина на спалнята. Към спалня Polaris El могат да се добавят крачета, табла, матрак и топ матрак по избор. Спалня Polaris El се предлага с избор на цвят, който е включен в цената.