Евтини матраци с отстъпка до 80%
Детско легло Мелани с матрак Размери 90x190 :
1079,00 лв. 863,20 лв.
Детско легло Денис с матрак Размери 90x190 :
1112,00 лв. 889,60 лв.
Детско легло Теди Размери 90x190 :
888,00 лв. 710,40 лв.

Избор на детски легла в eMatraci.bg

При избора на легло за детска стая е необходимо добре да проучите различните варианти, които се предлагат, за да изберете най-подходящото легло за вашето дете. Добре е да определите какви качества да притежава детското легло, дали разполагате с максимално пространство в стаята и не на последно място с какъв бюджет разполагате.

Видове детски легла, които ще откриете при нас

Детски легла - видове

Ако не разполагате с достатъчно свободно място, но желаете детското легло да разполага с допълнително място за сън, то детско легло Сандвич е най-подходящото за вас. Моделът е изработен от ПДЧ материал, като в цената му са включени матраците, което ще ви спести време и пари.

Детски легла с допълнително място за съхранение са сред най-предпочитаните модели. За всеки родител, разхвърляната детска стая е един от най-големите проблеми, за това е добре да се насочите към леглата с ракла в която може да прибирате допълнително дрехи, багаж или играчки. Детско единично легло Теди е тапициран модел, който разполага с включена подматрачна рамка, подходяща за двулицев матрак с амортисьорен механизъм, който позволява вдигането на матрака, и използването на раклата под матрака. Детско легло Теди е практичен модел и се предлага в размери 90 / 190 и 90 / 200.

Детски легла с включени еднолицеви матраци

Детски легла с матрак

Сред многобройното разнообразие от детски легла в онлайн магазина ще откриете и модели, които разполагат с включени еднолицеви матраци в цената. Детско единично легло Денис е издръжлив модел, изграден със стабилна основа, изградена от масивен дървен материал. Към цената на леглото са включени, еднолицев матрак, механизъм за повдигане, странична табла и табла за главата. Леглото се предлага в разнообразие от цветове и дамаски, от които може да изберете безплатно.
Детско легло Пиколо е модел, който разполага не само с вграден еднолицев матрак, но и с механизъм, който чрез издърпване на долната част на леглото ще получите площ за сън с размери 80 / 200 или 90 / 200. В сгънато положение леглото е с размери 80/150 или 90/150 см, което го прави изключително подходящо дори за стаи разполагащи с по-малко пространство.
Освен легла с висококачествена тапицерия ние предлагаме и модели от ПДЧ плоскости. Този тип легла се изработват от бранда Геномакс. Разполагат със здрави основи, лесни са за сглобяване и цените им са достъпни за всички. В портфолиото им ще откриете както детско ъглово легло, така и двуетажни детски легла, които са чудесен избор ако търсите евтини детски легла с две места за сън. При двуетажни детски легла или детско ъглово легло от Геномакс, отново разполагате с избор между няколко цвята така, че идеално да съчетаете леглото с интериора на детската стая.

Евтини детски легла

Евтини детски легла с безплатна доставка

Избирайки легло за детска стая, което е изложено в онлайн магазина ви гарантираме, че ще го получите с напълно безплатна доставка до дома си с куриерска фирма, до посочен от вас адрес не само до всички големи градове като София, Велико Търново, Кюстендил, Монтана, Варна, Бургас и други, но и до по-малките населени места в страната.