Mатрак Premium Soya

1046,43 лв. 334,86 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 05.12.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Двулицев матрак Premium Soya - подарък възглавници

Двулицев матрак Premium Soya

Двулицев матрак Premium Soya е модел на матраци MATTRO, който съчетава в себе си различни материали, които се допълват идеално и създават перфектен сън и релаксация. Ядрото е изградено от актуалната Elioform пяна, която се отличават със свойствата си да подържа цялото тяло в удобна за него позиция. Проветривата структура на матрак Premium Soya осигурява свободно преминаване на свеж въздух в ядрото на матрака, което е сигурна защита срещу акари и бактерии.

Двулицев матрак Premium Soya - разрез

От едната страна в прошивката на калъфа е добавен слой мемори пяна, която следва извивките на тялото. Комфортната memory пяна създава релаксарищо усещане, снема натрупаното напрежение и стрес. Тя има уникалното свойство да реагира на температурата на тялото и да реагира спрямо индивидуалните нужди на тялото. Матрак Premium Soya има луксозен дизайн, а дамаската се усеща приятно през всеки сезон благодарение на състава й - дамаска соя с успокояващ ефект. За своя комфортен сън изберете матрак Premium Soya на матраци MATTRO с доказано най-издръжливата и удобна комбинация от Memory пяна и Elioform пяна.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Мемори пяна, Високоеластична пяна
Предимства
Висококачествена дамаска, Успокояващо действие, Облекчава натрупаното напрежение, Антибактериален, Заема формите на тялото
Степен на твърдост
Среден към твърд
Височина
21 см.
Цип на калъфа
Не
В какъв вид се доставя
На руло
Гаранция
15 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти