Евтини матраци с отстъпка до 80%

Матраци Магнифлекс от eMatraci.bg

Едни от най-висококачествените матраци, предлагани на българския пазар, са матраци Магнифлекс. Символ са за лукс и комфорт, добре познати на всички потребители. Ако сте решили да заложите на двулицев матрак с отлични характеристики, който да подобри съня ви, насочете се към моделите на матраци Magniflex - определено са точният избор.

Матраци Магнифлекс - история и иновативни решения

Матраци Магнифлекс - мнения

Историята на матраци Магнифлекс е впечатляваща. От малка работилница в Прато, Италия достигат производство в грандиозни мащаби, познати по цял свят. Марка с над 60 годишна история, разработваща все по-нови технологии и материали, но все така запазила усета към детайла на всеки от продуктите си. Всеки един матрак Магнифлекс е специално разработен и конструиран така, че да предложи най-доброто на крайния клиент. Съвременните технологии за производство на материалите, освен комфорт, гарантират и грижа към околната среда.

Кой матрак Магнифлекс да изберете?

Богатата гама от матраци Магнифлекс, които ще срещнете в eMatraci.bg, едновременно ви предоставя избор, но и доза колебание кой по-точно е подходящ за вас. Първият въпрос, на който трябва да си отговорите, е каква да е твърдостта на матрака. Сайтът ни предлага филтър, чрез който удобно можете да селектирате продуктите по тази характеристика и да сведете избора до няколко модела. Друго, което можем да ви предложим, ако срещате колебания, е да се свържете с нас на тел.0882910179, за да ви съдействаме и предложим точният за вас матрак Магнифлекс.

Матраци Магнифлекс мнения

Размери и цени на матраци Магнифлекс в eMatraci.bg

Матраци Магнифлекс ще срещнете в няколко стандартни единични и двойни размера - 82/190, 90/200, 120/200, 140/200, 160/200, 164/190, 164/200, 180/200 и 200/200. Някои от моделите им се изработват и в нестандартни размери, като е необходимо да се свържете с нас преди да направите такава поръчка, за да потвърдим срок и цена за изработката. Често продуктите им са в кампания и може да се възползвате от намалени цени за едни от най-висококачествените продукти. Намаленията им стигат до -600 лв от цената на матрак.

Безсрочна гаранция и безплатна доставка на матраци Magniflex

Гаранционният срок на продуктите често е определящ и качеството им. Матраци Магнифлекс предлагат модели с дългосрочна гаранция (25 години) или безсрочна такава. Сигурни в качеството си, те предоставят възможността на потребителите да спят на матрак, който с години ще им предоставя високо ниво на комфорт.
Ние от eMatraci.bg осигуряваме безплатна доставка на всеки матрак Магнифлекс до дома ви - без значение дали е до голям град (Варна, Русе, Пловдив, София, Бургас, Велико Търново, Добрич, Враца, Стара Загора и др.) или малко село в страната, разчитайте на нас!