Спалня Lund

1511,80 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Спалня Lund от ТЕД

Създадена с внимание към всеки детайл спалня Lund е модел с впечатляваща функционалност и елегантен дизайн. Българският производител - матраци ТЕД, изграждат спалнята с дървена основа, издръжлива на натоварване с височина от 23 см (±1 см), към основата са включени специален филц предпазващ материалите и ортопедичен пружинен пакет Бонел със специален укрепващ механизъм. За допълнително стабилност при изработката на спалнята е добавен допълнително подсилващ полиуретанов борд с обемна вата, обгърнати от висококачествена дамаска. Легло Lund разполага с включен матрак изграден със сърцевина от покет пружини осигуряващи максимална поддръжка в най-напрегнатите части от тялото. Матракът е с височина от 19 см (±1 см) и разполага с полиуретанова пяна и страничен борд за максимална издръжливост. Качествената дамаска на леглото е преминала през всички необходими антибактериални обработки, което я прави подходяща за използване от всички хора.

Спалня Lund - матрак

Моделът разполага и с включен топ матрак 6 см (±1 см) с ядро от полиуретанова пяна за допълване на комфорта, и сваляем калъф с пришит цип. По желание на клиента топ матрака може да бъде от мемори пяна, латекс или високоеластична пяна срещу допълнително заплащане. Таблата на легло Lund придава завършен и луксозен вид. Може да изберете друга табла от картела срещу доплащане. Всички аксесоари към спалня Lund може да изберете сами така, че да изградите перфектното легло за вас. Всеки допълнителен избор към спалнята се заплаща допълнително. Внесете спокойствие и уют с безплатно избран цвят и дамаска от богатия картел на матраци ТЕД.

►►Разгледайте дамаски за легло Lund

Характеристики

Производител
Тип
Боксспринг легла, Единични легла, Легла и спални с матраци, Легла с повдигащ механизъм, Тапицирани легла и спални
Материал
Иглолистна дървесина
Предимства
Вграден топ матрак, Висококачествена дамаска, Дамаска по избор, Включена табла, Включени крачета, Включен матрак, Скандинавско тапициране, Основа с бонел пружини, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен
Височина на основата
48 см.
Височина на таблата
110 см., 120 см.
Височина на крачета
11 см., 6 см.
Височина на матрака
19 см.
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
5 години
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти