Спалня Galaxy

2858,60 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Спалня Galaxy - ТЕД

Спалня Galaxy е мултифункционално легло с вградена в него модерна технология предлагаща максимално удобство. Залагайки на най-висок клас материали, спалнята е със здрава конструкция, която е устойчива на натоварване. Леглото разполага с основа от плоскости ПДЧ, който са изработени от пресован дървен материал, обемна вата предпазваща както плоскостите така и дамаската от нараняване. Матракът с който леглото разполага е изграден от пружинно Multipocket ядро с над 500 кв.м. индивидуално опаковани пружинки, които осигуряват независими опорни точки, придават ортопедичност и неописуем комфорт.

Спалня Galaxy - матрак

Освен това разполага с вградена подматрачна рамка с тип странично отваряне позволяваща използване на подматрачното пространство за прибиране на дрехи, завивки и други. Спалня Galaxy от матраци ТЕД разполага с вграден топер, който е изработен със сърцевина от Micropocket пружини допълващи комфорта на матрака и предлагащи правилна позиция по време на сън. Производителите ви предлагат възможността за избора на дамаска и цвят напълно безплатно. Спалнята се предлага с включени в цената крачета и табла с височина 6 см. По желание на клиента, таблата и крачетата могат да бъдат сменени с други от картела срещу заплащане.

►►Разгледайте дамаски за спалня Galaxy

Характеристики

Производител
Тип
Боксспринг легла, Легла и спални с матраци, Легла с повдигащ механизъм, Тапицирани легла и спални
Материал
ПДЧ
Предимства
Висококачествена дамаска, Дамаска по избор, Включена табла, Включен повдигащ механизъм, Включени крачета, Включен топ матрак, Включен матрак, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен
Височина на основата
20 см.
Височина на таблата
110 см., 120 см.
Височина на крачета
6 см.
Височина на матрака
21 см.
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
5 години
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти