Спалня Боксспринг Рива

1937,59 лв. 1162,55 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 26.09.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Спалня Боксспринг Рива от Mattro

Спалня Боксспринг Рива е продукт на производители Mattro, предлагащ оптимално удобство и комфорт. Спалнята е изградена от две отделни твърди основи, които са издръжливи благодарение на материалите от които са изградени, а именно ПДЧ материал, МДФ плоскости и иглолистен материал, за допълнително подсилване. Впечатляващото при спалня Боксспринг Рива е, че разполага с двулицев матрак, който е изграден от покет пружинна ортопедична система, осигуряваща пълно отпускане на тялото и правилна поддръжка на гърба.

Спалня Боксспринг Рива - разрез

Към пружините е добавен слой пяна, която е изработена с отворена клетъчна структура, за максимално проветрение и предпазване от образуване на бактерии в ядрото. За да бъде удобството ви по-голямо, към матрака е добавен топ матрак от HR пяна, която подсилва ортопедичните свойства и допринася за пълното отпускане на тялото. Височината му е 5 см и разполага с цип, който позволява да сваляте и изпирате калъфа. Към спалнята е включена и табла с височина 103 см (от земята), завършваща изцяло визията на спалнята. Тя е изградена от здрав ПДЧ материал и фазер. Добавените крачета към спалнята са 12 на брой и с височина 12 см. Спалня Боксспринг Рива се предлага в няколко цвята, които чудесно ще паснат на всеки интериор.

Спалня Боксспринг Рива - дамаски

Характеристики

Производител
Тип
Боксспринг легла, Легла и спални с матраци, Тапицирани легла и спални
Материал
ПДЧ, MDF, Иглолистна дървесина
Предимства
Висококачествена дамаска, Дамаска по избор, Включена табла, Включени крачета, Включен топ матрак, Включен матрак, Разпределя тежестта равномерно, Ортопедичен, Висока издръжливост
Съвместимо с
Двулицев матрак
Височина на основата
20 см.
Височина на таблата
103 см.
Височина на крачета
12 см.
Височина на матрака
16 см.
Височина на топ матрак
5 см
В какъв вид се доставя
На части
Гаранция
5 години
Изработка в нестандартен размер
Не

Препоръчани продукти