Моторно легло Polaris Plus El

3157,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Моторно легло Polaris Plus El - ТЕД

Двете най-важни неща, що се отнася до обзавеждането на спалното помещение, са удобството по време на сън, но и неговата стилна визия. Моторно легло Polaris Plus El на матраци ТЕД е иновативен продукт с оборудвана моторна система, която позволява лесно чрез дистанционно да коригирате позицията на краката и гърба според вашите предпочитания. Конструкцията е изградена от издръжлив MDF материал, а вътрешността е оборудвана с покет пружинна система.

Моторно легло Polaris Plus El - матрак

Този вид система гарантира свободно преминаване на въздуха, което от своя страна е предпоставка за среда за сън без акари, мухъл или бактерии. Polaris Plus El разполага с ортопедичен покет матрак и удобен топ матрак от полиуретанова пяна. Цялостната визия е завършена от изчистена, но елегантна табла Bergen и крачета с височина 13 см. Ако желаете друг модел от аксесоари (табла, крачета, матрак или топ матрак), то те се заплащат допълнително. Матраци ТЕД ви дават опцията да изберете цвят и вид на дамаската без това да промени цената.

►►Разгледайте дамаски за моторно легло Polaris Plus El

Характеристики

Производител
Тип
Боксспринг легла, Единични легла, Легла и спални с матраци, Тапицирани легла и спални
Материал
MDF
Предимства
Висококачествена дамаска, Включена табла, Включени крачета, Включен топ матрак, Включен матрак, Основа с покет пружини, Моторно повдигане в зоната на главата, Моторно повдигане в зоната на краката, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен
Височина на основата
33 см.
Височина на таблата
110 см., 120 см.
Височина на крачета
13 см.
Височина на матрака
19 см.
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
10 години
Изработка в нестандартен размер
Не

Препоръчани продукти