Моторно легло Polaris El

2918,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Моторно легло Polaris El - ТЕД

В търсене сте на луксозно легло, което да ви накара да се почувствате наистина отпочинали след сън и което да впечатлява? Легло Polaris El на матраци ТЕД е именно такъв функционален продукт. То има моторно задвижване, чрез което може да контролирате позицията на тялото и по-точно тази на гърба и краката. Конструкцията е от издръжливи MDF плоскости, а вградените бонел пружини в самата основа подпомагат постигането на качествен сън. В цената на Polaris El е включен и ортопедичен покет матрак, който гарантира правилно позициониране на цялото тяло, включително и на най-натоварените му зони.

Моторно легло Polaris El - матрак

Цялостната визия е завършена благодарение на топер от полиуретанова пяна за допълнителен комфорт. Луксозният модел е оборудван със стандартни дървени крачета, табла Bergen, покет матрак и полиуретанов топ матрак. Възможност за избор на друг вариант крачета (само такива с височина 13 см), табла и топ матрак срещу корекция в цената. За да се впише по най-добрия начин във вашия дом, матраци TED ви предоставят безплатен избор на дамаска от богат картел. Поглезете сетивата и тялото си с този модерен продукт и открийте разликата в съня на мига!

►►Разгледайте дамаски за моторно легло Polaris El

Характеристики

Производител
Тип
Боксспринг легла, Единични легла, Легла и спални с матраци, Тапицирани легла и спални
Материал
MDF
Предимства
Висококачествена дамаска, Включена табла, Включени крачета, Включен топ матрак, Включен матрак, Основа с бонел пружини, Моторно повдигане в зоната на главата, Моторно повдигане в зоната на краката, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен
Височина на основата
33 см.
Височина на таблата
110 см., 120 см.
Височина на крачета
13 см.
Височина на матрака
19 см.
Гаранция
5 години
Изработка в нестандартен размер
Не

Препоръчани продукти