Легло Боксспринг - вариант 1

1725,06 лв. 1035,04 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!
Промоцията е валидна до 26.09.2023

Имате нужда от консултация?

Описание

Легло Боксспринг - вариант 1 от Mattro

Легло Боксспринг - вариант 1 е изключително практично предложение от производители Mattro. Спалня Боксспринг ще ви очарова с красива визия, функционалност и изключителен комфорт по време на сън. Конструкцията на леглото е изградена от здрав дървен материал, който е издръжлив във времето. Матраците, който се предлагат с леглото са ортопедични с ядро от покет пружинна система, характерна с висока издръжливост. Покет пружините позволяват равномерното разпределение на тежестта, на тялото.

Легло Боксспринг - вариант 1

Друго предимство при легло Боксспринг вариант 1 е включения в цената топ матрак от полиуретанова пяна. Според зависимост вашите желания може да изберете топ матрак от мемори пяна - заплаща се допълнително. За да бъде функционално леглото, производителите добавят и повдигащи механизми, за да използвате подматрачното пространство за прибиране на вещи. При двойни размери спалнята е със странично отваряне, а при единичен размер леглото се повдига от краката към главата. За да завършите цялостната визия на спалнята може да изберете между няколко вида дамаски и много различни и свежи цветове.

►►Разгледайте дамаски за спалня Боксспринг - вариант 1

Характеристики

Производител
Тип
Боксспринг легла, Легла и спални с матраци, Легла с повдигащ механизъм, Тапицирани легла и спални
Материал
ПДЧ
Предимства
Висококачествена дамаска, Дамаска по избор, Включена табла, Включен повдигащ механизъм, Включен топ матрак, Включен матрак, Облекчава натрупаното напрежение, Ортопедичен
Съвместимо с
Еднолицев матрак
Височина на основата
31 см.
Височина на таблата
112 см.
Височина на топ матрак
5 см
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
5 години
Изработка в нестандартен размер
Да

Препоръчани продукти