Евтини матраци с отстъпка до 80%

Детски продукти за сън

Сънят е решаващ фактор за здравословния начин на живот, той е много по-важен при децата. От ранна детска възраст сънят се променя изключително много, тъй като това е етапът на развитие, в който децата се нуждаят от повече сън. Ето защо, висококачествените, детски продукти за сън са от съществено значение за нарастващите им нужди и цялостното развитие на съня, тялото и мозъка.

Детски продукти - видове и предимства

Детски продукти за сън

Детските матраци, които ще откриете в eMatraci.bg, предлагат отлично удобство, ортопедичност и комфорт, благодарение на вложените материали, които предлагат и различни нива на твърдост. Детските матраци, които предлагаме са на едни от най-предпочитаните производители, а именно матраци Mattro, Magniflex, ISLEEP, матраци Блян и други.

Детски матраци - използвани материали

В колекцията от детски матраци на Блян, много често срещан материал е кокоса. Той придава ортопедичност и твърдост на матраците, и ги прави подходящи за деца и бебета. Всички детски матраци от производители Блян се предлагат с качествена нежна дамаска, с детски мотиви и в различни цветове така, че лесно да ги съчетаете с интериора на детската стая. Детски матраци Mattro са изработени от качествена високоеластична пяна, която е с отворена клетъчна структура и осигурява правилно разположение на тялото. Дамаската на детски матрак Бамбук е с прошити бамбукови нишки, а детски матрак Лавендър е с нежен аромат на лавандула, който действа отпускащо и подпомага лесното заспиване. Един от най-предпочитаните детски матраци от Магнифлекс е бебешки матрак Baby by Pierre Cardin. Моделът разполага със зимна и лятна страна, и осигурява максимална опора на гърба. Всички детски матраци изложени в сайта се предлагат на достъпни цени. Детски матрак ще откриете в размер 60 / 120, 70 / 140, 65 / 160 и други. Ако ви е необходим матрак за детска кошара, то при тях е напълно възможно размера да бъде нестандартен или със специална форма. Повечето от детски матраци могат да се изработят и по индивидуален размер на клиента.

Детски легла с промо цени

Евтини детски легла от eMatraci.bg

Ако е настъпил момента за смяна на бебешката кошара с детско легло може да разгледате, разнообразието от евтини детски легла с включен матрак в цената. Ако търсите детско легло с размер 80 / 200, 90/190 или 90 / 200, то може да разгледате детско легло Пиколо, детско легло Теди, легло Давид, Денис или Андрей. Някои от тях се предлагат както в комплект с матрак, така и без матрак. Също така ще откриете детски двуетажни легла от масивна дървесина, детско легло сандвич или детско ъглово легло. Детски двуетажни легла или детско ъглово легло се предлагат от производители Геномакс. Те са изработени от качествен ПДЧ материал, предлагащ издръжливост. Всички легла могат да бъдат поръчани в цвят по избор на клиента от картела с дамаски и цветове.

Бебешки матраци и легла - ниски цени и с безплатна доставка

Без значение от матрака или леглото на което сте се спрели, ние ще се погрижим да ги доставим безплатно не само до големите градове - Пловдив, Варна, София, Монтана, Стара Загора и други, но и до по-малките населени места.