Детски матрак Мики - кокосова вложка

178,00 лв.
Безплатна доставка до всички села и градове!

Имате нужда от консултация?

Описание

Детски матрак Мики с кокосова вложка

Детски матрак Мики с кокосова вложка е създаден от матраци Блян с материали грижещи се за качествения сън при децата. Техниката за производство на Блян е предпочитана за повечето потребители, тъй като при изработката на матраците не се използват лепила и други вредни за спящия вещества. В сърцевината на матрака е заложена BodyCare пяна, която отлично поддържа тялото на детето и не позволява изкривявания по време на сън. Пяната е добавена на 3 отделни слоя, като два от слоевете са със специфично профилиране, което поема тежестта на тялото и създава усещането за леко и приятно пружиниране. Дишащата структура на матрака се дължи на слоя кокос, който е добавен в матрака.

Детски матрак Мики кокос - ядро

Свойствата на кокосовата вложка са влагоабсорбиращи, което предпазва матрака от образуване на мухъл и развитие на акари, освен това придава и ортопедичност в зоната на гърба. Матракът предлага две страни с различна степен на твърдост - от страната на кокоса е по-твърд, а от другата страна е със средна степен. Дамаската му е изградена от нежен към кожата текстил, които е обработен антиалергично. Детският матрак се предлага с избор на цвят на дамаската - син, зелен, розов и жълт.

Характеристики

Производител
Тип матрак
Двулицев
Материал
Високоеластична пяна, Профилирана пяна, Кокосова вложка
Предимства
Две страни с различно усещане, Висококачествена дамаска, Пружиниращо усещане, Разпределя тежестта равномерно, Ортопедичен, Антибактериален
Степен на твърдост
Среден към твърд
Височина
14 см.
Цип на калъфа
Не
В какъв вид се доставя
В цял вид
Гаранция
2 години
Вградена рамка
Не
Изработка в нестандартен размер
Да