Топ матраци ТЕД за хотели 5.00/5 (100.00%) 12 votes

Топ матраци ТЕД за хотели

Топ матраци ТЕД

Матраци ТЕД разполагат с огромно изобилие от топ матраци. Сами по себе си този тип продукти за спалня са идеален вариант за потребители, които желаят да направят своето легло по-удобно или да удължат  с известно време периода със стария матрак, докато закупят нов. Наистина, с топ матраци е изключително лесно да направите своите матраци значително по-комфортни, а старите – почти като нови, без видими и осезаеми следи от употреба. Особено ако става въпрос за топ матраци ТЕД.
Наред с това, от фирма матраци ТЕД вече години наред разполагат със специализирана категория с аксесоари за вашите хотели. В тази категория собствениците на туристически обекти (не само хотели, но и комплекси, къщи за гости, частни вили за отдаване под наем и т.н) ще намерят и богато разнообразие от топ матраци. Днес, екипът на MATTRO.NET ви е приготвил специална селекция от топ матраци ТЕД за хотели. Сред тях, със сигурност, ще намерите идеалното решение и за своя туристически обект. Разгледайте предложенията за топ матраци ТЕД, налични на склад и за доставка до всяка точка на страната от MATTRO.NET още сега.

Представяме ви топ матраци Silver Memory. Този модел матраци за хотел е от най-новите продукти на матраци ТЕД, като представлява и последната гама от аксесоари за сън в емблематичната колекция Silver Collection. За дамаската на топ матраци Silver Care  трябва да кажем най-вече това, че е с втъкани сребърни нишки. Напомняме ви, че благородният метал разполага със силно изразено дълготрайно антибактериално и антиалегенно действие, като осигурява хигиенична среда за сън и не позволява появата на неприятни миризми. Същевременно, сърцето на топ матраци Silver Memory e изградено от висококачествена полиуретанова пяна. Тя създава стабилност и тежест на топера и слой мемори пяна за допълнителен комфорт. Мемори пяната, както сигурно вече знаете, омеква при по-висока температура и запомня извивките на тялото, като намалява максимално напрежението в зоните на натиск. Топ матраци за хотели Silver Memory имат калъф с цип, което ги прави лесни за поддръжка и чудесен икономичен избор за собствениците и мениджърите на туристическите обекти.

Точно такива са и следващите топ матраци за хотели от матраци ТЕД, а именно моделът Nova. Освен че е с цип, калъфът е създаден от деликатни и луксозни материи от висок клас: текстил TED Balance, с бамбукови и памучни нишки, антистатично третиране и абсорбиращи свойства. В допълнение, топ матраци Nova имат силно изразено ядро от AquaMemory пяна, което нежно обгръща тялото и дарява с отпускащ релакс и спокойствие.

Топ матраци за хотели Adeona са създадени по една от последните технологии на матраци ТЕД: модерната Air Flex технология. Тя предполага сърцевина от полиуретанова пяна, пропускаща въздух през структурата си и осигуряваща проветрива среда, без вредни влияния и висококачествена дамаска от мемори пух.

Последно, но не по важност, топ матраци Ady Cool са с иновативно двупластовото ядро от мемори пяна и гел капсули с охлаждащ ефект. Долната част на тези топ матраци за хотели е от анти-слип плат, който гарантира стабилност и предотвратява хлъзгането. Отворената структура е съставена от вентилационни канали, които целят свободното преминаване на свеж въздух и създават усещане за нежен морски бриз, който нежно обгръща тялото и носи усещане за прохлада.

Не се колебайте да се свържете с нас в случай, че имате въпроси относно предлаганите в категорията ни топ матраци за хотели продукти от пловдивските лидери в сферата, матраци ТЕД! Ние сме на ваше разположение за всякакви въпроси!