Матраци ТЕД 5.00/5 (100.00%) 39 votes

Матраци ТЕД

Матраци ТЕД

Матраци ТЕД са сред най-популярните матраци у нас, а от скоро те добиха и огромна популярност и на европейския пазар, оценяни като висококачествени продукти с изключително добра и успешна технология на масово производство и индивидуално задоволяване на нуждите на всеки един отделен клиент. Фирмата, която стои зад матраци ТЕД се казва ТЕД-БЕД.

ТЕД-БЕД са предимно ориентирани към създаването на така наречените пружинни матраци с пружини тип бонел (bonnell spring units), а също така и персонално опаковани пружинки, които в практиката, а понякога и в технологичната теория се срещат и под името покет (pocket spring units). Нещо, което отличава матраци ТЕД от всички останали български матраци, категорично е иновативната технология на изработка. Тя ползва специализирани и първокласни рол-пак продукти. Всъщност, фирма ТЕД-БЕД са единствената българска фирма за матраци, която предоставя подобен тип артикули. Впечатляващото качество на пружинните матраци е вече сертифицирано и официално признато от независимата лаборатория LGA Quali Test в Нюрмберг, Германия. Всъщност, същата независима агенция присъжда на матраци ТЕД максимално най-високия бал точки, който може да се присъди за подобен продукт, с което компанията си гарантира и международно признание. Все пак, за ТЕД БЕД, както нерядко са твърдели техни мениджъри, собственици и рекламни консултанти, най-важната оценка идва от клиента. Но матраци ТЕД нерядко са били определяни от българските потребители като най-доброто съчетание от достъпна цена, високо качество и перфектно отношение към аудиторията. От ТЕД БЕД добавят, че консултацията на всеки отделен клиент, всъщност, е един от козовете на служителите им, защото за да остане един човек доволен от своя матрак, на първо време, той трябва правилно да го подбере в зависимост от своите нужди.

Матраци ТЕД - история

ТЕД БЕД съществува на пазара за матраци от далечната 1995 година. От тогава, нейните клиенти най-често остават редовни и лоялни, защото фирмата е доказала лоялното си отношение към всеки отделен свой посетител и потенциален купувач, инвеститор или партньор. С индивидуалния си подход към всеки един потребител, от ТЕД са готови на всичко, за да задоволят и най-малките ви капризи, когато става въпрос за пълноценен и здравословен сън. В момента, компанията еднакво добре развива както масовото си производство, така и професионално организирана диструбуторска мрежа от търговски обекти, в които предлага своите висококачествени, сертифицирани и признати за едни от най-добрите в страната продукти в сферата на матраците.

Фабриката на матраци ТЕД се разполага върху просторна площ от приблизително 22.000 кв.м. Експертите в областта вече са изтъквали високото й ниво на иновативност, модерно организиране и перфектна организация на работа. Признанието идва и от Запада, където в Германия, Гърция, Швеция, както и членовете на Европейската комисия споделят, че матраци ТЕД успяват съвсем леко да се преборят с конкурентите си, когато става въпрос за съвременна организация на целия производствен процес, екипна работа, нормално и мотивиращо отношение към всеки един отделен служител. Всъщност, от фирмата също споделят, че според тях, успехът им се дължи предимно на специалното отношение към всеки работник, ценните кадри и идеалната хармония на работа между всеки отделен отдел или кадър.

Матраци ТЕД - производители

Матраци ТЕД, категорично и безспорно, се смятат за матраци номер 1 в България. Макар и съвсем не най-опитната фирма в страната и с наличието на толкова много конкуренти, фирмата наистина регистрира завиден успех и потенциал за още по-голямо развитие и международно признание.