Матраци НАНИ 5.00/5 (100.00%) 13 votes

Матраци НАНИ

Матраци НАНИ

Сред най-добрите български производители и дистрибутори на матраци, категорично и с право, се нарежда екипът на матраци НАНИ. Те са сравнително нови на пазара, но затова пък бързо успяха да се наложат с прецизния си избор на най-добрите и качествени материали, на най-подходящите иновации и технологии, както и с перфектното си отношение към всеки един индивидуален клиент. Така, малко по малко, стъпка по стъпка, матраци НАНИ се превърнаха в отлично разпознаваема марка, а много потребители станаха техни лоялни и ключови клиенти – в това число и корпоративни. В случай, че не сте чували за тях обаче все още, съвсем няма да е излишно да научите кой стои зад страхотните и конкурентно способните да се наредят на челни позиции в бранша си матраци НАНИ.

Матраци Нани

Както вече споменахме, матраци НАНИ са съвсем отскоро на пазара. Първият матрак с марката НАНИ е създаден преди 7 години. Фирмата, която стои зад търговската марка НАНИ се нарича Паралел ЕООД. Тя се намира в Севлиево, но има богата мрежа от клонове за дистрибуция и консултация из цялата страна. Интересен е фактът, че от Паралел не се занимават само с матраци, но и с други продукти за дома и обзавеждането – в това число и с мебели. Но връщайки се на темата матраци, трябва да отбележим, че първата концепция за бизнес от Паралел е свързана именно с тях. След като постигат невероятен успех със своите качествени матраци, от Паралел стартират и кампаниите си в други интериорни и домашни направления. В случай, че за вас гаранцията е официалното лицензиране и сертифициране на всяка една отделна фирма – без значение от нейното производство и направление – трябва да отбележим, че Паралел са официално оторизирани да произвеждат матраци, като сертификатът им за работа, издаден в София, е съобразен с всички международни стандарти и категории. Така, от Паралел веднага си гарантираха гласувано доверие от страна на аудиторията и вече седем години подред резултатът е налице – успех както на родния, така и на международния пазар. В тази връзка, добре е да отбележим, че освен в България, матраци НАНИ се възприемат с изключително високо реноме и положително мнение и отзиви и на територията на целия Европейски съюз.

Матраци НАНИ - завод

Нещото, което прави матраци НАНИ толкова добре приети и ценени, е качеството на използваните материали. Въпреки че Паралел имат специална категория с луксозни артикули, трябва да отбележим, че що се касае до текстила и останалите материи, всички матраци НАНИ спокойно могат да минат в категория лукс. Според изследванията на фирмата, главен проблем на един некачествен матрак е почти винаги некачествената му материя – както обвивката, върху която реално спим, така и вътрешността, използвана за пълнеж. В първия случай, са възможни алергични реакции, а във втория – болки в ставите, главоболие, изкривяване. И двете хипотези са водещ пример за НАНИ какви не трябва да са техните матраци, а какви трябва да са, те показват вече достатъчно дълго време и всички ние се убедихме в професионализма, с който ни поднасят една възможност за пълноценен сън, от която да се възползваме на достатъчно достъпни и разумни цени.