Матраци Mattro 4.69/5 (93.89%) 36 votes

Матраци Mattro

Повече информация за матраци Mattro

Матраци Mattro е висококачествен бранд за матраци, топ матраци и легла, изцяло отговарящ на всички европейски стандарти за качество, опериращ на българския пазар от 2013 г. С единствен стремеж към най-здравословния сън на своите потребители, фирмата непрестанно допълва своето портфолио с разнообразни продукти – еднолицеви и двулицеви матраци, здравословни продукти, аксесоари за хотели, както и спални и легла. Продукцията на матраци Mattro впечатлява с оригинални материали, стилен дизайн и страхотни цени, подходящи за бюджета на всяко българско семейство.

Матраци Маттро се предлагат както в стандартни размери – 82/190, 90/200, 120/190, 140/200, 144/190, 160/200, 164/190, 180/200, така и в размери по остарял стандарт – 125/190, 130/200, както и такива с дължина 186 см. Също така, повечето модели могат да бъдат изработени и в индивидуални размери на клиента. Освен това, ежемесечно брандът предлага разнообразни промоции, достигащи до – 50%, подаръци и безплатна доставка до всяка точка на страната.

Еднолицеви матраци Mattro

Серия Венера

Матраците от тази серия са изключително достъпни като цена, и същевременно предлагат редица плюсове за спящия. Еднолицев матрак Венера и еднолицев матрак Венера Лукс са с ядра от пружини бонел, характеризиращи се със здравина и издръжливост във времето. Еднолицев матрак Венера Полифлекс и Венера Лукс Пяна предлагат по-голяма опора по време на сън, благодарение на вътрешността си от висококачествен пенополиуретан. И четирите модела притежават стабилни подматрачни рамки от чамова дървесина, подходящи за монтиране на повдигащ механизъм.

Серия Форест

Тук се включват два модела със стабилни подматрачни рамки и памучни антибактериални дамаски с цветен десен. Еднолицев матрак Форест Спринг предлага здравината на пружините бонел, а еднолицев матрак Форест Флекс – опората на полиуретановата пяна.

Серия Еуфория

Еднолицевите матраци с това име са едни от най-предпочитаните матраци, предлагани от бранда Mattro. Серията се състои от три еднолицеви и един двулицев модел. За всички модели са характерни памучни дамаски с антибактериални свойства, както и здрави дървени подматрачни рамки, съвместими с повдигащи механизми. Еднолицев матрак Еуфория Покет се състои от покет пружини и слоеве пяна за повече комфорт. Еднолицев матрак Еуфория Мемо съдържа полиуретанова пяна и комфортен слой мемори пяна с поддържащ ефект и се предлага и в двулицев вариант. Еднолицев матрак Еуфория Лукс е най-луксозният модел в серията и комбинира покет пружини и мемори пяна, грижещи се за още по-голямото удобство и правилна позиция на тялото.

Луксозни еднолицеви матраци

Матраци Mattro имат два еднолицеви матрака с петгодишна гаранция и един с цели шест години, поради което трите модела спадат към луксозните еднолицеви матраци. Еднолицев матрак Grey King е с внушителна височина от 28 см и предлага удобството на покет пружините и е подходящ за потребители, предпочитащи меките матраци. Поради специфичната си височина, моделът не е подходящ за полване с механизъм.
Еднолицев матрак Lavender Sense е анатомичен модел, състоящ се от профилирана в пет зони на комфорт полиуретанова пяна и слой мемори пяна за екстра удобство. Овен това, притежава деликатен аромат на лавандула и допълнително подсилена чамова подматрачна рамка.
Еднолицев матрак Memo Green е част от колекция Green на матраци Mattro, обединяваща няколко модела с еко дамаски от първокачествен белгийски текстил с антиалергични свойства и 100% съдържание на памук. В сърцевината на матрака производителят залага на високоеластична пяна и слой първокачествена мемори пяна.

Двулицеви матраци Mattro

Матраци Mattro с лавандула

Лавандулата е не само красиво растение, но има приложение в ароматерапията и в различни продукти за сън, поради страхотните си успокояващи качества. Затова, екстракт от лавандула присъства и в някои от бестселърите на матраци Mattro.
Матраци Lavender Uno и Lavender Uno Memory са непружинни модели с ядра от високоеластичен пенополиуретан, профилиран в пет зони на комфорт, поддържащи перфектно извивките на тялото. Към модел Lavender Uno Memory е добавен и 3 см мемори пяна. Най-иновативният модел с лавандула е двулицев матрак Lavender Cool Memory. Освен профилираната полиуретанова пяна, в ядрото на модела се намират по 3 см soft пяна и специална мемори пяна с охлаждащ гел, което прави модела отличен избор при проблемен сън през лятото. И трите модела притежават калъфи с цип за лесна поддръжка.

Матраци Mattro с канела

Канелата, освен ароматна подправка, е и мощен антиоксиодант, пречистващ организма и прогонващ различни вредители и насекоми. Заради тези положителни качества, тя намира приложение и в два модела матраци Mattro – Канела Уно и Канела Уно Мемори. И двата матрака се състоят от седемзоново профилирано ядро от висококачествена полиуретанова пяна, в която е вложена канелата. При Канела Уно Мемори е добавен и слой мемори пяна за почитателите на нейния ефект.
В серията с канела е включен и луксозния матрак Canella Life, съчетаващ антибактериалността на канелата, ортопедичността на покет пружините и нежността на белгийски текстил от 100% памук.

Серия Green

Моделите от серията се характеризират с екологични материали, което ги прави подходящи за хора с чувствителна кожа или стремеж към здравословен начин на живот. Дамаските на тези модели представляват първокачествен текстил от 100% с белгийски произход. Тук е включен един от бестселърите на матраци Маттро – матрак Green Life, чието ядро се състои от покет пружини и мемори пяна – една от най-предпочитаните комбинации. Другият модел в серията е матрак Memo Green – непружинен матрак с поддържаща сърцевина от високоеластична пяна и мемори пяна.

Здравословни матраци Mattro

Матраци San Mateo и San Mateo Memory също са сред най-поръчваните модели на марката. Техният плюс е специалната дамаска, третирана с Алое Вера, притежаваща антибактериални и антиалергични свойства. И двата модела са с ядро от покет пружини, като към San Mateo Memory са добавени два слоя мемори пяна по 2 см.
Друг здравословен продукт с интересна дамаска е матрак Elia. Двулицевият матрак се състои от недеформируема ND пяна с добавен слой профилирана мемори пяна, които в комбинация създават голямо удобство на спящия. В дамаската на матрак Elia е вложен екстракт от маслина, който спомага за подхранване и успокояване на кожата.
Матрак Prime Comfort също спада към здравословните продукти за сън, заради изцяло ленената си дамаска с антибактериални и влагоабсорбиращи свойства. Освен това, ядрото на модела се състои от твърда сърцевина и омекотена пяна от двете страни, което позволява на тялото да заеме възможно най-естествената позиция.

Серия King

Сред луксозните модели на бранда, своето място намират двулицеви матраци Grey King и Gold King. Матрак Grey King е с височина от 28 см и съчетава покет пружини и комфортна SD пяна. Матрак Gold King е още по-луксозен модел, отново с покет пружини, но с добавени 4 см високоеластична пяна и 5 см мемори пяна. И двата модела са с висококачествена дамаска с антибактериални свойства.

Серия Ретро

В нея са включени пружинен и непружинен модел с уникални дамаски – комбинация от памук, полиестер и сатен, с впечатляващ ретро дизайн. Матрак Ретро Мемори е умела комбинация от пенополиуретан, високоеластична пяна и мемори пяна, които осигуряват анатомичен комфорт на спящия. Матрак Ретро Покет Мемори е с ортопедична сърцевина от покет пружини и отново съдържа високоеластична пяна и мемори пяна.

Серия Flexo

Двата модела от серията са доста предпочитани от потребителите, заради качеството и комфорта, които предлагат, на супер достъпна цена. Матрак Flexo се изработва от профилирана от двете страни полиуретанова пяна, създаваща масажиращо усещане и подобряваща кръвообращението. Матрак Flexo Memory е класически непружинен модел с ядро от полиуретанова пяна и 3 см мемори пяна.

Хотелска серия матраци Mattro

За всички, притежаващи хотели, вили, къщи за гости или социални заведения, матраци Mattro предлага и богато портфолио с хотелски продукти за сън. Матраци за хотели Комфи и Престижо са с ядра от допълнително подсилени бонел пружини, гарантирано издържащи на големи и чести натоварвания, както и с антибактериални дамаски. Разликата между тях е височината – матрак Комфи е висок 20 см, а матрак Престижо – 25 см. За тези, които предпочитат по-луксозно обзавеждане за хотела си, се предлага и матрак Престижо Покет, с ядро от покет пружини.
Освен матраците, в хотелската серия на матраци Mattro ще откриете издръжливите хотелски легла Стандарт и Луксор, както и хотелски комплекти с височина 45 см, 50 см или 55 см. Матраци Mattro предлагат както безплатна доставка до вашия обект, така и индивидуални ценови оферти при покупка на количества.

Защо да заложим на матраци Mattro?

Брандът вече е добил огромна популярност в сферата на артикулите за спалня, заради първокачествените суровини, които се използват, интригуващите дизайни, комфорта и достъпните цени. В портфолиото на марката има огромно разнообразие от модели, сред които всеки може да избере най-подходящото за себе си.
Освен достъпните цени, матраци Маттро предлага абсолютно безплатна доставка до всеки град, село или вилна зона в страната, независимо от избрания продукт. Не на последно място, винаги можете да получите адекватна и полезна информация за продуктите от консултантите на марката, както и индивидуална консултация, в случай че не сте сигурни какво да изберете за своите вълшебни нощи!