Матраци iSleep – Модели | Цени | Размери 4.84/5 (96.78%) 118 votes

Матраци iSleep – Модели | Цени | Размери

Матраци iSleep

Сред едни от най-успешните и ценени от потребители от всякакъв тип матраци у нас, категорично, можем да класираме прекрасните и висококачествени матраци iSleep. Макар и съвсем отскоро на родна територия, те вече успяха да пленят стотици потребители – с уникално си леко и комфортно покритие, предпазващо от алергични и други неприятни кожни реакции и с отпускащия си механизъм, който не ви приканва, а буквално ви унася в приказката, наречена пълноценен сън за здраве и красота. Матраци iSleep са с доказано качество, което заслужава всеки един от вас, а ценовата листа на фирмата се определя като една от най-достъпните на европейския пазар, въпреки факта, че колекцията им е богата на всякакви модели – включително и за специални нужди като лечение на безсъние, справяне с мигрената и дори предпазване от развитие на остеопороза и артрит при генетично предразположение към подобно заболяване. С матраци iSleep сънят е вълшебство, истинско блаженство, което все повече и повече хора оценяват.

Класическото подразделение на няколко вида матраци е налично и в колекциите на iSleep. В момента, те разполагат с няколко категории и видове матраци, способни да задоволят и най-претенциозния и капризен клиент.

iSleep Smart е най-новата идея за идеален сън, свежо събуждане и безпроблемно и сигурно доверие във вашия матрак, когато имате чувствителна кожа или каквито и да е проблеми със съня. Зад основната идея на тази колекция матраци от iSleep се крие гениалната концепция, съчетаваща богато разнообразие от продукти за сън. Всички те са с така наречения интелигентен дизайн, който пасва на различни дерматологични и мускулни проблеми.

iSleep Comfort е колекция, посветена на всички любители на високачествените матраци от мемори пяна. Те са особено популярни за борба с вредителите във вашето легло – например, акари. Комфортната колекция на iSleep включва Memory Silver, характерен с деликатните си и луксозни сребърни нишки за съвършено стилен интериор и невероятно меко и нежно докосване до кожата, стандартния Memory Classic, типичен с универсалната си форма, която е създадена така че да пасне на всякакво телосложение, New Wave, предпочитан от хората, търсещи нестандартното и ексцентричното в оформянето на спалното обзавеждане, както и OrthoRelax, посветен на всеки един от вас, който търси максимално най-здравословния начин на живот и активна почивка.

Колекцията iSleep Design, както сигурно се и досещате, комбинира най-новите тенденции в сферата, технологичния напредък, който силно се усеща във всяка област, включително и в стоките за бита, и възможност за лечение на гръбначни заболявания. 5 от 6 запитани експерти в областта на опорно-двигателния апарат и свързаните с него заболявания и аномалии, твърдят, че хората с предразположеност към такива медицински проблеми намалят риска от сериозни болести на костната система, мускулите и ставите с поне 55%, ако на време се погрижат за своя здравословен и качествен сън, а и правилна позиция по време на почивката именно с матрак от колекцията iSleep Design. Това е революционно постижение в сферата на превенция на подобен тип заболявания и от матраци iSleep, определено, са на прав път да ви осигурят и удоволствие, и защита, съчетани с уникален и изключително непретенциозен, но харизматичен дизайн, пасващ на всякакъв интериор и обзавеждане.