Матраци Хегра 5.00/5 (100.00%) 12 votes

Матраци Хегра

Матраци Хегра

Матраци Хегра

Матраци Хегра са едни от най-добре възприеманите български матраци на чуждестранна територия, но същевременно, и у нас, те могат да се похвалят с доста обширна аудитория и множество доволни и редовни клиенти. Характерното и ключовото в производството на матраци Хегра е, че те специализират и в класическите домашни, и в специализираните и модерни матраци за хотелски бази, комплекси, рекреационни локации и т.н. В тази връзка, корпоративните клиенти на матраци Хегра представляват една обособена клиентела с висока степен на лоялност и регулярност в търговските и бизнес отношения.

Матраци Хегра са дело и производство на първоначално ориентирана към мебелите фирма – Мебел Ком, Ямбол. Всъщност, фирма Хегра е наследник на Мебел Ком, като след унаследяването и промяната на управата в дружеството, започва и реалното производство на матраци. Въпреки че това се случва преди по-малко от десет години, матраци Хегра бързо успяват да се котират и сместят сред челните позиции на лидерите в областта. Подобен скоростен успех се дължи на естетическата комбинация от използването на екологично чисти материали и на иновативни модерни технологии за намаляне на ресурс и повишаване фактора на комфорт и удобство. Аксесоарите за сън с марка Хегра представляват перфектното съчетание на най-високо качество и максимален уют, приятно усещане и предразполагане към релакс. От екипа на матраци Хегра прецизно и внимателно са съобразили актуалните модни тенденции в сферата с днешните международни изисквания за безупречна ортопедичност и функционалност. В тази връзка матракът е едновременно красив и привлекателен, пасващ на луксозния ви и стилен интериор, но и изцяло отговарящ на своето предназначение, а именно да създава условия за здравословен и пълноценен сън.

Матраци Хегра

Всичко това става реалност обаче благодарение на революционната поточна линия, върху която реално се създават матраци Хегра – поточната линия Шпул с оригинален швейцарски произход и пълен набор от сертификати и лицензии за най-качествена и прецизна работа. На първо място, от фирма Хегра предоставят типичните за нашия пазар матраци тип Бонел. Наред с тях, с търговската марка Хегра, можете да видите и артикули от типа на Pocketed Springs. Те се отличават със специална стоманени цилиндрична пружина, а също така и текстилен механизъм за изолиране и елиминиране на какъвто и да е звук. Защото сънят зависи от тишината, нали така? Последно, но не по важност, от Хегра са създали и модела матрак върху матрак. Той е изключително удобен за хотелски мрежи, защото е и компактен, и много удобен. Най-често, моделът се препоръчва за големи спални, както и за хора със специални нужди като лечение на симптоми на артрит, главоболие, мускулни проблеми.

Без значение на кой модел матрак Хегра ще се спрете конкретно вие, можем да ви гарантираме перфектно съчетание от качество, лукс и удобство. Ако имате нужда от каквито и да е допълнителни насоки или професионална консултация, служителите на Хегра винаги са насреща да ви предоставят нужната информация, за да направите правилния избор. Това важи както за физическата мрежа от магазини, така и за възможността за пазаруване на матраци Хегра онлайн. При всички случаи ще останете очаровани от отношението и професионализма, с който подхождат от ямболската фирма!