Матраци Блян 4.93/5 (98.57%) 14 votes

Матраци Блян

Матраци Блян

Матраци Блян

Определящи себе си като създатели на едновременно естетически издържани и перфектни за здравословния ви сън матраци, хората, стоящи зад Матраци Блян са сред най-добре познатите у нас, когато става въпрос за аксесоари за спалнята. Разбира се, матраците са техният специалитет! Матраци Блян са известни и у нас, и в Европа, а съвсем отскоро те започнаха и мощна дистрибуторска инвазия и извън континента, което е поредното доказателство за безспорната им качествена работа, професионализъм и потенциал за голямо развитие и в бъдеще. Нека кажем няколко думи и за самата компания, която стои зад така обичаните от хиляди българи матраци Блян.

Матраци Блян се произвеждат от компанията Глоуб Индъстрис ЕООД. Тя притежава търговската марка матраци Блян и е основана през далечната 1994 година, когато се създава и първият им матрак. Тогава обаче той носи името DREAMS – първоначалната търговска марка на фирмата. Типично за матраци Блян е спецификата на технологията, която ползват в своя производствен процес. Той се характеризира със специален иновативен подход, който изключва използването на каквито и да е лепила. Както сигурно се и досещате, това позволява създаването на изцяло екологично чисти матраци – без въздействието на токсини и опасни, вредни за съня и здравето ви химични и синтетични вещества. Наред с това, в матраци Блян ще забележите липсата на каквато и да е остатъчна миризма – както по леглото, така и из цялото помещение. Ако ви се струва, че това е поредната глупава тактика за привличане на повече клиенти, лъжете се, защото всъщност, подобна технология се ползва с голяма популярност сред хора, които страдат от алергии, както и сред родителите, целящи да осигурят на детето си безопасна и 100% чиста среда за развитие.

 Матраци Блян - здравословен сън

Що се касае до останалите материи, които матраци Блян ползват за своите артикули, силно впечатление създава техният иновативен 3D-профилираният пенополиуретан. Той е създаден по нова технология, която позволява пълното изключване на каквито и да е отпадъци и замърсители на околната среда. Това се постига с прилагането на всякакви по вид и специфика  плътност, твърдост и позициониране на слоевете за всеки отделен матрак. Като резултат от тази прецизна работа, матраци Блян създават възможност за естествено самопроветряване между отделните слоеве и изключване на каквато и да е задържана влага.

Със своя двадесетгодишен опит в сферата на матраците,  Глоуб Индъстрис ЕООД се доказа като един от лидерите в своя бранш. Матраци Блян са истински авторитет за новоизгряващите фирми в сферата и не по-малко застрашителни конкуренти на вече изявили се производители и дистрибутори на аксесоари за сън. Избирайки старателно всеки отделен свой представител и дистрибутор, компанията се стреми да предложи на аудиторията единствено и само продукти с доказано оригинален произход и първокласно качество. В допълнение, винаги са на ваше разположение, когато става въпрос за любезно и полезно обслужване, комбинирано с експертно консултиране и съветване за здравословен и пълноценен сън, както и специализирана помощ в избора на матрак за определени медицински проблеми. Матраци Блян са правилното решение, ако държите на марка с висока репутация и безупречно качество!