Матраци Bellanotte 5.00/5 (100.00%) 14 votes

Матраци Bellanotte

Матраци Bellanotte

Матраци Bellanotte

Сред най-добрите български матраци, определено, можем да поставим тези с марката Bellanotte. Те са на нашия, а и по целия европейски пазар вече години наред и през изминалото време компанията натрупа солиден опит, за да може днес да предложи на аудитория едни наистина неповторими дизайни, с много свеж поглед върху новите тенденции в бранша и изключителна прецизност при комбинирането на утвърдени международни стандарти и практики за подобряване качеството на съня и общото здраве чрез благоприятна и оптимална почивка. Когато става въпрос за матраци Bellanotte, потребителят съвсем логично и нормално ги асоциира с усещане за лукс, неповторим комфорт и съвършена изработка. В качеството си на едни от лидерите в сферата на матраците, продуктите на Bellanotte, освен това, пристигат и на напълно достъпни цени, които може да си позволи всеки средностатистически потребител.

Матраци Bellanotte - качествени матраци

На първо място, матраци Bellanotte се отличават с висококачествените материи, подбирани с особено засилено внимание към екологично чистите продукти, към съвършената текстура на текстилни материи като лен, латекс, памук и дори коприна. В зависимост от вашите нужди, вие можете да подберете идеален за кожата ви матрак, но имайте предвид, че всички артикули на Bellanotte от последните няколко години пристигат с антибиотично и антибактериално действие, което намаля риска от раздразнения и кожни проблеми. В допълнение, миниатюрните фибри на отделните матраци Bellanotte пресъздават концепцията за здравословен и природосъобразен начин на живот – една от мисиите на компанията в борбата срещу прекалено технологичния и синтетичен лайфстайл, който всички ние все по-усилено водим. За щастие, матраците с марка Bellanotte са изцяло създадени в духа на екологията, с грижа за тялото и с перфектна изработка в детайли на всеки един отделен модел. В момента тече една от новите кампании на фирмата, които за пореден път поставят акцент върху природните съставки на матраците. Акцентът и в тази кампания е основан върху идеята животът ни да бъде по-чист, по-здрав, по-близък до природата. Една от функциите на революционните матраци с марката Bellanotte е свойството им да задържат постоянна стайна температура както на повърхността, така и в сърцевината си. С тази опция всички вие успявате да спите приятно – на прохлада по време не летните жеги и на топло в студените зимни нощи. През цялото време вътрешният механизъм на матраци Bellanote работи и за борбата срещу миниатюрните насекоми в леглото ни като акари, както и за запазването на свежестта и приятния мирис.

Матраци Bellanotte - сън

Както виждате, усещането за уют, спокойната почивка и максималното придържане към екологични чисти продукти са основните похвати, с които работи екипът, стоящ зад матраци Bellanotte. Мисията им е повече от успешна и възможна, защото тези продукти са едни от най-желаните в днешно време аксесоари за сън. Можете да намерите матраци Bellanotte из цяла България, като наред с това, от фирмата предлагат и директно онлайн пазаруване през официалния им сайт, което прави възможността да подобрите качеството на съня си бързо и лесно, без дори да е необходимо да напускате комфорта на своя дом. Точно комфортът – той е движещата сила и идея, зад която застават хората, създаващи матраци Bellanotte. И тя е постигната, реализирана и успешно продължава да просперира пред очите ни!