Матраци Amber 5.00/5 (100.00%) 6 votes

Матраци Amber

Матраци Amber е сравнително млад бранд в сферата на производството на продукти за сън, но същевременно вече е добре познат на потребителите с проблемен сън. Производството на продуктите е съсредоточено в България и се отличава с високотехнологични съставки и прецизна изработка. Зад идеята за създаването на бранда стои най-честия проблем, а именно нарушения сън, предизвикващ болки и непълноценен живот, с който се сблъскват милиони хора по света. Това дава началото на първия матрак с кехлибар, а по-късно и на топ матрак с кехлибар, детски матраци и възглавници.  Запознайте се с тях:

Матраци Amber с успокояващ кехлибар

Amber изработват двулицеви матраци, предназначени за използване с подматрачна рамка, които се доставят в компактна опаковка под формата на руло. Двата популярни модела Amber Origin и Amber Sense са идеални за нуждите на всеки потребител, който има проблеми със съня. Матрак Amber Origin е модел, изграден от най-добрата и комфортна система за сън – перфектната комбинация от покет пружини и мемори пяна, така наречената хибридна технология. Матрак има различни по твърдост страни – мека и твърда, които може да използвате според предпочитанията си. В състава на матрака разбира се присъства и патентованата пяна с кехлибар – AmberFoam. Матрак Amber Origin е продукт от висок клас и има впечатляваща гаранция от 25 години. Матрак Amber Sense е матрак без пружини, съчетаващ комфортна AmberFoam мемори пяна с ядро от устойчива полиуретанова пяна. Както и при другия модел, и тук имате възможност за избор на по-мека и по-твърда страна. Матракът се предлага на много достъпна цена, а гаранцията му е 10 години. Най-хубавото е, че матраци Amber имат 100 нощи безплатен тест период, за да може да изпробваш матрака в реална среда, а именно в своя собствен дом.

Топ матрак с кехлибар Amber

Матраци Amber са създатели и на единствения по рода си топ матрак с кехлибар. Топ матрак Amber е продукт, който ще ви помогне да постигнете по-добър сън или да превърнете стария диван, канапе или матрак отново в удобно място за почивка и сън. Ядрото му е изградено от плътна мемори пяна и отличаващата се AmberFoam пяна в прошивката. Вложеният кехлибар зарежда тялото и осигурява 100% релаксация при сън.


Детски матраци Amber

В продуктовия каталог на производителя ще намерите и продукти за съня на най-малките.  Бебешки матрак Amber Baby е здравословен продукт, подходящ за новородени, който контролира топлината и осигурява спокойна среда за сън. Сърцевината е от мини покет пружини, а към тях е добавена мемори пяна с кехлибар – Amberfoam. Комбинацията от материали улеснява движенията на бебето, поддържа гръбначния стълб в правилна позиция и осигурява антибактериална среда за сън.
Събуждайте се свежи и отпочинали, без болки в различни части на тялото и с енергия за предстоящия ден с гамата продукти за сън на матраци Амбър. Усетете благотворното влияние на кехлибара върху организма и се радвайте на спокойни нощи.