Еднолицеви матраци Relax 5.00/5 (100.00%) 5 votes

Еднолицеви матраци Relax

Еднолицеви матраци Relax

Фирмата Релакс матт ООД е сред пионерите сред производителите на матраци в България. Оперират на българския пазар от 1999 г. под името Relax. Това е една от водещите фирми в света за производство на матраци и аксесоари. Качеството на продукцията ѝ е наистина високо, а производствената мощ е отлична. Разполагат със собствена производствена база, като тя е оборудвана с производствени линии за серийно и поръчково производство. Използват качествени и екологично чисти продукти – полиуретанова пяна, пяна Memory Foam, пенолатекс, нетъкан текстил Spunbond, вълнени и памучни вати, кокосова вложка други. Фабриката работи съгласно международния стандарт ISO 9001-2008, осигурявайки отлично качество на продукцията, покриващо и най-високите изисквания. Всеки един матрак е изработен ръчно и прецизно, предлага изключително високо качество. Relax Supreme е стандартен еднолицев матрак, изграден от пружини тип Бонел, обвити в стабилизираща шина и дунапренени елементи и е с допълнителен слой от иглонабит филц. Всичко това осигурява защита, удобство и ортопедичност, допринасяйки за здрав и спокоен сън. А слоят полиуретан създава перфектна анатомичност. Материята, която го покрива, действа антибактериално и спира развитието на микроби и акари. Relax Poly е друг еднолицев матрак, който е с конструкция от пенополиуретанова пяна, която осигурява циркулация на въздуха (съответно, защита от акари и микроорганизми). И двата матрака са със специална вградена рамка от иглолистна дървесина и специална дамаска, капитонирана с памучни влакна и Spunbond текстил. Който и матрак на Relax да изберете, ще сте сигурни, че това е правилният избор за спокоен, качествен и здравословен сън.

Еднолицевите матраци Relax са:

Матрак Relax Poly

Този матрак е изграден от високоеластична пяна, която притежава отлични ортопедични и анатомични характеристики. Тя създава добра опора на тялото, помагайки за кръвообращението и за отпускането на мускулите. Дамаската е изработена от специален плат и е капитонирана с памучни влакна. В матрака има вградена дървена рамка, което позволява закрепянето му към повдигащ механизъм. Матракът е висок 17 см.

Характеристики: Ортопедичен; със средна твърдост; дамаска, изработена специално за матраци и капитонирана с памучни влакна; отлична опора за тялото; няма нужда от подматрачна рамка.

Матрак Relax Supreme

Модел Relax Supreme е с вградена подматрачна рамка от дърво, която ще поддържа гърба ви в правилна позиция, и същевременно ще осигури на ядрото отлична вентилация. Сърцевината на този модел е от пружини тип бонел, които позволяват свободни движения на спящия. Освен това, са изключително издръжливи, при постоянни натоварвания. Дамаската му е с високо съдържание на памук, нежна към кожата, с антибактериално действие. Височината на модела е цели 25 см, а гаранцията му е 2 години.