Двулицеви матраци Линеа 4.87/5 (97.39%) 23 votes

Двулицеви матраци Линеа

Двулицеви матраци Линеа

С производствена база в град Пловдив, матраци Линеа са една известна българска марка, която предлага и високо качество, и достъпни цени. От 2011 г. те започват да се произвеждат с повече полиуретанова пяна и свежи влакна. Освен това, за калъфите им се използва памучен текстил. Предлагат се и еднолицеви, и двулицеви матраци, като се изработва само един двулицев матрак:

Двулицев матрак Линеа Класика

Този модел е не само елегантен, но и изключително практичен. За сърцевината му е използвана пружинна система Бонел. Този пружинен пакет осигурява ортопедичност, пружинките създават възможно най-добрата поддръжка на гръбначния стълб, така че когато легнете, той да е в правилно положение. Всички използвани материали се грижат за здравината на матрака, като същевременно ви осигуряват здравословна и удобна среда за сън и почивка.

За калъфа е използван мек текстил, който е приятен на допир и не дразни кожата ви. Линеа Класик си има и борд, които е изработен от пенополиуретан. Пружинният пакет е укрепен с 2 щанги, а върху него е поставен слой от иглонабит латексиран филц. Използвани са още лицев пат, два слоя нетъкан текстил Спънбонд, а и полиуретанова пяна и свежи влакна. Този модел е със средна твърдост. По поръчка на клиента, може да бъде изработен дори и в нестандартни размери. Височината му е 19,5см, докато гаранционният период обхваща 5 години.