Двулицеви матраци Голд Аполо 5.00/5 (100.00%) 15 votes

Двулицеви матраци Голд Аполо

Двулицеви матраци Голд Аполо

Частната фирма Gold-Apolo е със седалище в България. Дейността ѝ е тясно специализирана. Занимава се с изработването на мека мебел, корпусни мебели и матраци. Продуктите ѝ са висококачествени и евтини. Тази марка създава идеални и достъпни матраци, които са луксозни, практични и удобни. Представяме на вашето внимание двулицеви матраци Голд Аполо:

Лион

За ядрото на този модел е използван класически пружинен пакет Бонел, който е с висока анатомичност. Притежава борд, който е от плътна полиуретанова пяна. Добавен е слой от термослепени памучни влакна. Те допринасят за здравината и за ортопедичните свойства. Вложен е и още един слой от полиуретанова пяна, под дамаската. Този матрак, освен че е двулицев, е и двусезонен. За лятната страна е използвана вата от памук и полиестер, а за зимната – вълна и полиестер. Дамаската е обработена антиакарно и е екологично чиста. Не допуска развитие на акари и микроорганизми. Матракът е с изключително добра вентилация. Изисква се подматрачна рамка. Моделът може да се поръча дори и в нестандартен размер, избран от вас. Висок е 21см, а гаранционният му период е 5 години.

Лион Делукс

За сърцевината на Лион Делукс е избран пружинен пакет Бонел. Неговите пружинки са свързани помежду си. Тази пружинна система ви гарантира изправено гръбначно положение по време на сън, за да се осигури качествена почивка. За ортопедичните свойства се грижи полиуретановият борд. Полиуретан има добавен и в сърцевината и подсилва удобството. Този матрак може да се използва дори и при спални с нестандартни размери. Калъфът е изработен така, че да е двусезонен. Едната страна – лятната – е от полиестер и памук. Другата, която е зимна, е създадена от вълна и полиестер. Тъканите са третирани по специална технология и не допускат появата на вредни микроорганизми. Матракът е проветрив и екологичен, като освен това е безшумен и вече няма да търпите досадно скърцане. За използването му е необходима подматрачна рамка. Можете да направите поръчка за нестандартен размер. Лион Делукс е с 24см височина. Гаранцията му важи 5 години.

Алегро

За ядрото на този продукт са използвани единично опаковани Покет пружинки, всяка от която се намира в свое текстилно джобче. За да се подсили тази покет система са използвани метална тел, както и борд от пяна. Ядрото е анатомично и ви гарантира, че сънят ви ще е качествен. Зоните на твърдост са общо 7 на брой, като всяка от тях е различна. Така се осигурява стабилна опора на тялото и ортопедичност. Избран е памучен текстил, като така се постига нежност и мекота. Капитонираният калъф е обработен антиакарно и антибактериално. Този матрак е с добра въздушна циркулация. Анатомичен и ортопедичен е, а освен това е и екологичен. Нуждае се от подматрачна рамка. Алегро можете да поръчате и в нестандартен размер. Височината на модела е 19см, а гаранцията важи 10 години.

2 Sleep 7×7

За матрака е използвано пружинно ядро, изградено от индивидуално положени в текстилно джобче (от Spunbond нетъкан текстил) покет пружинкиу които са подсилени с метална тел. Те създават 7 зони на комфорт. Матракът е с 2 пружинни пакета, които са с различна твърдост, като по този начин ви се осигурява пълноценна почивка. 2 Sleep 7х7 осигурява независими опорни точки, така че движенията на партньора ви вече да не ви събуждат. Бордът е създаден от полиуретанова пяна. Стабилният матрак има свойството да се нагажда към извивките на тялото ви. Това осигурява отмарящ сън и ортопедичност. Висококачествената дамаска е капитонирана и мека, благодарение на памучните влакна. Вентилацията на този модел е на много високо ниво, което гарантира антибактериална среда, в която не се появява мухъл. Текстилът е преминал през специална антибактериална обаботка. Матракът е проветрив, анатомичен, удобен, екологичен, антиакарен и антибактериален. Можете да го поръчате даже и в нестандартни размери по ваш избор. Висок е 19см. Гаранционен период – 10 години.

Естела

Индивидуално пакетираните пружини в ядрото на този матрак са подсилени с метална рамка. Пружинният пакет създава седем зони на комфорт. За борда е използвана полиуретанова пяна. Дамаската съдържа памук и е от високо качество. Под нея има защитен олекотен филц, който е комбиниран с полиуретанова пяна. Калъфът е и двустранен, и двусезонен. За лятната страна са избрани памук и полиестер, докато за зимната са предпочетени вълна и полиестер. Външната дамаска е третирана антиакарно, така че не позволява развитието на акари. Матракът разпределя равномерно тежестта, понеже има свойството да се нагажда по извивките на тялото ви. Към покет пакета е добавена шумоизолационна тъкан. Дамаската е тъкана и е екологична. Моделът е проветрив, анатомичен и екологичен. Необходима му е подматрачна рамка. Изработва се и в нестандартни размери – по желание на потребителя. Височината му е 19см. Гаранция – 10 години.

Вавилон Мемори

За ядрото на Вавилон Мемори са предпочетени покет пружини. Всяка от тях си лежи в свое собствено текстилно джобче. Добавена е мемори пяна. Така се постига комбинация, която разпределя равномерно тежестта на тялото ви. Покет пружинният пакет е със седем зони на твърдост. Матракът спира сутрешните болки във гръбнака и врата. Мемори пяната, съчетана с полиуретановата пяна, осигурява изключителна мекота. Добавен е и борд от плътна полиуретанова пяна. Този модел има дамаска, изработена от плетен текстил. Към нея са добавени памучни влакна. Матракът е минал през антиакарна и антибактериална обработка, така че да не се позволява на акари и вредни бактерии да се развиват. Вавилон Мемори е двусезонен, екологичен, безшумен, анатомичен, проветрив и удобен. Изисква се подматрачна рамка. Можете да поръчате матрака и в нестандартен размер, който да е по ваш избор. Височина – 30см. Гаранция – 10 години.

Флора

За сърцевината на този матрак са предпочетени слоеве полиуретанова пяна и вложка от кокосови влакна. Тези два материала се редуват. Добавена е полиуретанова пяна, олекотен Spunbond филц и вата – като ватата е двусезонна. От едната страна тя се състои от памук и полиестер (това е лятната страна), а от другата – от вълна и полиестер (зимна). Антиакарна обработка е била приложена на външната дамаска, така че се възпира развитието на вредни бактерии. Този матрак има нужда от подматрачна рамка. Изработва се и в поръчкови нестандартни размери. Проветрив и екологичен е, а освен това е анатомичен и безшумен. Височината му е до 20см. Гаранцията му важи за 5 години.

Нона Стандарт

Нона Стандарт е с ядро от пружинен пакет Бонел. Той е с двойни чашки, изключително анатомичен е и има две плоски метални рамки, които да го подсилят. Пружинките са покрити с безшумен филц. Към него са добавени термослепени памучни влакна, които осигуряват ортопедичност, здравина, а и здравословна среда. Поставен е филц Spunbond и полиуретанова пяна, както и обемна вата (тапицеска). Обгръщащата вата е двусезонна – едната (лятна) страна е от памук и полиестер, а другата (зимна) е от вълна и полиестер. Дамаската е обработена антиакарно и не позволява развитие на микроорганизми. Матракът е с добра проветривост, анатомичен и екологичен е. За използването му ще ви е необходима подматрачна рамка. Този модел може да бъде поръчан и в нестандартни размери. Висок е 21см. Гаранция – 5 години.

Нона Делукс

Нона Делукс е с пружинна система Бонел, която е с двойни чашки, както и с две метални рамки – за подсилване. Отгоре има поставен безшумен филц. Добавен е още слой от полиуретанова пяна и термослепени памучни влакна. Тези материали осигуряват ортопедичност, а и здравина. Под дамаската са добавени олекотен Spunbond филц, тапицерска вата и полиуретанова пяна. Калъфът е двусезонен. Зимната страна е от вата от вълна и полиестер. Лятната – от вата от памук и полиестер. Дамаската е била третирана антиакарно и не допуска развитие на микроорганизми. Матракът е безшумен, екологичен, анатомичен и с добра въздушна циркулация. Ще се нуждаете от подматрачна рамка, за да го използвате. Приемат се и поръчки за нестандартни размери. Височината на Нона Делукс е 24см, а гаранцията важи за 5 години.

Нона Коко Лукс

За вътрешността на модела от двулицеви матраци Голд Аполо Нона Коко Лукс са предпочетени пружини Бонел с двойни чашки. За подсилване са добавени две метални рамки, а целият пружинен пакет има покритие от безшумен филц и термослепени памучни влакна – което осигурява здравина, ортопедичност и здравословна среда. След това са сложени олекотен Spunbond филц, който е комбиниран с тапицерска вата, полиуретанова пяна, а и вложка от естествен кокос. Калъфът е двусезонен, като ватата на лятната страна се състои от памук и полиестер, а ватата на зимната – от вълна и полиестер. За дамаската е била осигурена антиакарна обработка, така че можете да сте спокойни – в матрака ви няма да се развъждат микроорганизми. Този матрак е с добра проветривост. Екологичен и анатомичен е, а е и безшумен. Необходима е подматрачна рамка за използването му. Можете да поръчате модела и в нестандартни размери. Височина – 24см. Гаранция – 5 години.

Фиера

За ядрото на матрак Фиера е предпочетена високоеластична профилирана пенополиуретанова пяна PROFoam. Тя притежава не само 7 зони на комфорт, но и микроклетъчна структура. Дамаската е плетена и съдържа памук. Отдолу има полиуретанова пяна с висока плътност, както и нетъкан текстил. Калъфът е изработен така, че да предоставя възможност и за зимна, и за лятна употреба, т.е. двусезонен е. За лятната страна са избрани памук и полиестер, а за зимната – вълна и полиестер. Дамаската е била третирана антиакарно и е капитонирана и екологична. Калъфът има цип, така че можете да го сваляте – това гарантира лесна поддръжка. Матракът е с отлична вентилация, екологичен, ортопедичен, анатомичен и безшумен е. Трябва да се ползва с подматрачна рамка. Можете да го поръчате и в нестандартен размер по ваш избор. Висок е 18см, докато гаранцията му важи за 2 години.