Еднолицеви матраци Хегра 5.00/5 (100.00%) 11 votes

Еднолицеви матраци Хегра

Еднолицеви матраци Хегра

Матраци Хегра продължават изключителните традиции на Мебел Ком – Ямбол, в производството на мебели. Фирмата се занимава с производството на еднолицеви и двулицеви матраци, както и на спално обзавеждане, и на хотелско обзавеждане. Всяко изделие е с изключителен дизайн и възможно най-добро качество, съчетани с невероятно удобство. Освен това, при изработката им, са се съблюдавали последните изисквания за функционалност и ортопедичност. Така, всички матраци Хегра осигуряват превъзходно качество на съня.
Фирмата предлага матраци с пружинен пакет тип Бонел, както и такива с тип Pocketed Springs – и двете са страхотни системи, които гарантират удобство, както и ергономичен ефект, понеже се адаптират към опорните точки на тялото.
Нека разгледаме еднолицевите матраци Хегра:

Луксор

Матракът е част от колекцията Класик и е създаден да се погрижи за здравословния ви сън. Изграден е с пружинна сърцевина. За борда е използван пенополиуретан. Освен това, за матрака са използвани и пенополиуретанова пяна с висока еластичност и кокосова вложка. За дамаската са използвани текстил spunbond и трислойно трико.
Пружинната система е Pocket Spring, представляваща стоманени пружини, обезшумени в калъф от текстил, всяка по отделно. Този тип пружина благоприятства адаптирането на матрака по точките на тялото. Пенополиуретановата пяна в борда подпомага циркулацията на въздуха, запазвайки естествената температура на тялото, докато спите. Специален силикон е използван за обработката на кокосовата вложка, за да предотврати овлажняване, появата на микроорганизми и бактерии. Трислойното трико в дамаската е капитонирано в различни форми, предотвратява натрупването на прах и появата на микроорганизми. Благодарение на тези си свойства, еднослойният матрак Луксор е подходящ за хора, които имат алергии или дихателни проблеми.
Матракът е направен от екологично чисти материали. Той е антиалергичен, антиакарен и с проветрива структура. Освен това е ергономичен и анатомичен. Височината му е 24 (+/-1) см. Продава се с 5 години гаранция. Можете да го поръчате и в нестандартни размери.

Стейси с борд

Матракът е от колекция Релакс и е идеален за хора, страдащи от наднормено тегло. Състои се от поликомпонентна еластична вата и пенополиуретанова пяна eurofoam. Това способства за невероятната му способност да постигне възможно най-ергономичната форма, нагаждайки се по контурите на тялото ви, за да осигури перфектен сън. Рамката му е от MDF плоскост и иглолистен материал. За калъфа е използвана висококачествена дамаска, състояща се от Spunbond текстил и трислойно трико.
Пружинната система на матрака е Pocket spring – индивидуално обезшумени в текстил стоманени пружини. Това осигурява превъзходно адаптиране спрямо тежестта на тялото. Пенополиуретановата пяна, използвана за борда, подобрява въздушната циркулация, поддържайки естествената температура на тялото. Кокосовата вложка предпазва от микроорганизми и овлажняване. Тя е направена от поликомпонентна вата и специален силикон. Трислойното трико, използвано за дамаската, е капитонирано в различни форми. Предотвратява натрупването на прах и образуването на микроорганизми. Този матрак е напълно подходящ за хора с алергии или с дихателни проблеми. Подходящ матрак за потребители с наднормено тегло
Матракът е висок 28 см (+/-1 см), изработва се и в нестандартни размери. Гаранцията му е 5 години.

Комфорт плюс

Част от колекция Класик, матракът е с допълнителен слой, състоящ се от пенополиуретанова пяна и кокосова вложка, което придава още по-добра анатомичност и ортопедичност. Пружинният му пакет е тип Бонел. Бордът е изграден от пенополиуретан, заедно с термо кече, кокосова вложка и поликомпонентна вата. Платът, използван за дамаската е Stretch. Той представлява трислойно трико. Рамката на матрака е вградена – произведена е от иглолистен материал и MDF вложка.
Пружините от пружинния пакет Бонел са 125бр./кв.м. Представляват двойно конусни стоманени пружини, обработени термично и съединени със спирална пружина. За изключително добрата вентилация на матрака е „виновна“ пенополиуретановата пяна в борда, който, освен това, придава и допълнителна стабилност. Специалният силикон, използван за кокосовата вложка, прави матрака още по-еластичен и ортопедичен и предотвратява овлажняването. За дамаската са използвани трислояно трико и Spunbond текстил.
Матракът е антиалергичен, антиакарен и изработен от екологично чисти материали, които могат да се рециклират. Комфорт плюс осигурява дишаща повърхност, заедно с ортопедична, анатомична и здравословна среда. Предлага се с 5 години гаранция. Продава се дори и в нестандартни размери. Височината му е 24см.